Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól nem
Nyereg csere
Sziasztok
megnéztem a karbit le volt ragadva 2 membrán,de menetközben észre kellett volna vennem,hogy nem húz a gép,de ettől nem folyhat el a benzin
Megjöttek ma a fékbetétek, beszereltem, de ugyanolyan szar a fék. A belső dugattyú szorul még mindig.
Hogy lehetne orvosolni a problémát?
ÁÁÁ már előzményt se tudok nézni
volt egy két izgi pillanat
Valami nem stimmel az oldallal
Nem tudok 1-2 dologhoz hozzászólni.
Nem látszik a földöfetrengősen röhögös smile
Ezt akartam mondani 1 szimpla blokkberakást te is megtudsz otthon csinálni. A bekarburáláshoz meg szakember kell és akkor már 1xübb 1 be az egészet.
Valld be a Kinga miatt nem hozod . . . . .
Áh, nem viszem. Nem azért mert nem bízom benned, hanem mert én sem örülnék neki ha úgy hoznának ide bármit is javítani, hogy már előtte piszkálták.
Az ok, hogy a blokkot bedobod, de karbit kell pucolni majd szinkronizálni, kell egy szelep hézag ellenőrzés, stb.
Rábízom a Pistiszerelőcsávóra. Majd Ő intézi. Bár zsebbenyúlóabb, és lasabb lesz mint a jó Pupu segítsége.
Azért köszi az önzetlenséget.
Bár ha azt veszem, hogy Kingát szeretted volna a szerelés időszakára . . . lehet már nem is vagy annyira önzetlen.
Nem látom mi van ott mert hiányzik pár smile
Jó jó csak az utánégetőnek a hangja kicsit zavaró.
Az a nagy vízátfolyás féktávon a jobbos előtt az izgi lehetett.
Vazze ez nem sport motor ez 1 robogó nem mehetsz ennyivel a féke alul méretezett erre a fénysebességre
pöcsbe.. tök jól összevágtam a videókat, erre, valami hasfájása van a mentésnél... pedig, van tárhely elég, megvan a forrásfájl, meeeg minden rendben van, amitr lehetséges hibának kiír. Így csak egy pár perces részletet tudtam feltenni :( mindegy, nemsoká megjelenik remélem.
Itt hagyod Kingát hogy segítsen a szerelésbe te haza is mehetsz majd ha kész lesz úgy kb 5-6-7-10 év múlva akkor visszajöhetsz és viheted őket.
Miért lennék felelőtlen hely van szerszám van egészséges önbizalom van
Én nem lennék a helyedbe ilyen felelőtlen, mert képes vagyok elvinni ám.
Pakold fel hozd ide hétfőre kész
Én nem csinálom. Hülye vagyok hozzá. Most hívtam az imént a szerelő srácot. Szezonkezdet van. 2 hét mulva megint híjam azt mondta. El van havazva. Az április 4 lesz.Remélem április közepe körülre kész lesz. Menni akarok Zsoltihoz Május 1-re.
Bridgestone Battlax (bt014r) 150/60 zr18 m/c 90%-os gumi eladó
szacsomotor@freemail.hu
Nem akartam, hogy ennyire kifogyjon, de meg akartam tankolni rendesen...jövőhét végén lesz meg a gumi elvben. 17.000....