Ezt akartam mondani 1 szimpla blokkberakást te is megtudsz otthon csinálni. A bekarburáláshoz meg szakember kell és akkor már 1xübb 1 be az egészet.
Valld be a Kinga miatt nem hozod . . . . .
Áh, nem viszem. Nem azért mert nem bízom benned, hanem mert én sem örülnék neki ha úgy hoznának ide bármit is javítani, hogy már előtte piszkálták.
Az ok, hogy a blokkot bedobod, de karbit kell pucolni majd szinkronizálni, kell egy szelep hézag ellenőrzés, stb.
Rábízom a Pistiszerelőcsávóra. Majd Ő intézi. Bár zsebbenyúlóabb, és lasabb lesz mint a jó Pupu segítsége.
Azért köszi az önzetlenséget.
Bár ha azt veszem, hogy Kingát szeretted volna a szerelés időszakára . . . lehet már nem is vagy annyira önzetlen.
pöcsbe.. tök jól összevágtam a videókat, erre, valami hasfájása van a mentésnél... pedig, van tárhely elég, megvan a forrásfájl, meeeg minden rendben van, amitr lehetséges hibának kiír. Így csak egy pár perces részletet tudtam feltenni :( mindegy, nemsoká megjelenik remélem.
Én nem csinálom. Hülye vagyok hozzá. Most hívtam az imént a szerelő srácot. Szezonkezdet van. 2 hét mulva megint híjam azt mondta. El van havazva. Az április 4 lesz.Remélem április közepe körülre kész lesz. Menni akarok Zsoltihoz Május 1-re.
megnéztem a karbit le volt ragadva 2 membrán,de menetközben észre kellett volna vennem,hogy nem húz a gép,de ettől nem folyhat el a benzin
Hogy lehetne orvosolni a problémát?
Nem tudok 1-2 dologhoz hozzászólni.
Valld be a Kinga miatt nem hozod
Az ok, hogy a blokkot bedobod, de karbit kell pucolni majd szinkronizálni, kell egy szelep hézag ellenőrzés, stb.
Rábízom a Pistiszerelőcsávóra. Majd Ő intézi. Bár zsebbenyúlóabb, és lasabb lesz mint a jó Pupu segítsége.
Azért köszi az önzetlenséget.
Bár ha azt veszem, hogy Kingát szeretted volna a szerelés időszakára . . . lehet már nem is vagy annyira önzetlen.
Az a nagy vízátfolyás féktávon a jobbos előtt az izgi lehetett.
szacsomotor@freemail.hu