Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halihó fiukák!
Mit kérsz a gumiért és hány éves? nem nekem lenne de megkérdem akinek kell
Katt az előzmény feliratra!
azt hittem hogy kisméretű téglából lesz?
te hol laksz az északi sarkon? ennyi havat!
Nem tudok előzményt nézni . . . . . . .
"Pedig biztos szép lehet."
Az !

Mit nem értesz?
Mi a baj?
Az.
na kaptam ajánlatot a kerítés síkháló elemeihez
(bordás húzott betonacél BHB-55.50)
4,0/150x150/2150x5000mm
2800 Ft / db + áfa
/ 26 db fog kelleni /

szerintetek áfa nélkül ideadják?
mert dabason már lenne 2250 + áfáért ugyanilyen.
Ott még sohasem jártam. Mármint Visegrád,és környékén. Pedig biztos szép lehet.
én a visegrádi sípályán láttam még havat
Ma délután fent bringáztam a Mecseken. Hát még nincs jó idő,de tuti jó volt. Mentem egy 40-est a hegyen.
szevasztok pupákok!
Ez az a Stelvio pass amiről a múltkor meséltem, cikkeznek róla sportmotoron...ha 100%-ba megbízható lenne a kicsi és én is jobb lennék minden szempontból, akkor tuti elmennék. Életre szóló élmény lenne, az egyszer biztos!
de meglepően jól ment a kis ribirobi. Jó úton jobbat toltam volna. Kár h valami nem okés a videómentésnél
visszarakáskor óvatosan, mert ha megsérül a gumi akkor kuka az egész mivel horror ára van egy felújító szettnek
akkor már olcsóbb másik féket keresni
Könnyű kiszedni visszarakni én is először fostam tőle aztán már simán ment. Autópumpa óvatosan kifújtam a dugókat vele megpuci és vissza és most fasza
Nem akartam kiszedni a dugókat, mert féltem, hogy nem tudom visszarakni, de nincs más választás, köszi, akkor megpróbálom így!
Nem ereszt. Csak az a gond, hogy 2 részből áll ugye a nyereg, 2 légtelenítő van. Az egyik be is volt rohadva, lehet fékfolyadék se volt azon a részen. Most meg gondolom ezért jár nehezen. :/
nekem is szorult
szétkaptam a nyerget, dugók ki, majd a lerakódást egy gyufásdoboz gyújtó felületével csiszoltam le egy kicsit, meg a belső felületet is hasonlóképpen kezeltem, erősen vigyázva a gumigyűrűkre

A kocsimon ezt évente egyszer el kellett játszani
ha nem ereszt akkor felesleges