Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nekem túl szélesnek tűnt és lecseréltem a mostanira.
Az a baj hogy tökmindegy hogy mennyire bagatellizálta el vagy nem, szólt hogy az autó törött volt és nem neki kell bebizonyítania hogy mennyire, hanem a vevőnek kellett volna ellenőriz(tet)nie és mérlegelnie hogy neki ez így megfelel-e vagy árcsökkentést kér, vagy eláll a vásárlástól. Mivel ezt a tényt a vevő tudomásul vette, így (a törésért és a vele járó hibákért) az eladót sajnos nem terheli felelősség.
(Feri tudom hogy szar a helyzet de nem bántani akarlak, csak a körülményekre szeretném felhívni a figyelmed mielőtt vitázni kezdesz az emberrel)

Nekem a kék-fehér tetszik.
szép hangja van!
nos, ennek igazán örülök
de jó neked! én mondom ma hazajovok lecserélem az olajat és ha tom felveszem nektek.erre nincs cam + az aksisaru le volt törve (tavaly kivételkor adta meg magát ) + ac le volt csúszva a helyéről de hogy hogyan azt nem tom. mire ezt mind megcsináltam már nem volt időm beindítani meg lecserélni az olajat. de holnap megyek nagyfaluba gumikért! aztán elm. pénteken indítás, melegítés, olajcsere!
Szart se jelent.
A Citroen Berlingo-n látványosan másféle fehér volt az egyik első sárvédő. A festékréteg gyári volt körbe.
Egy másik gyári sárvédőre lett v.színű kicserélve, csak épp az máshogy volt fehér.
Szépek a mocik, és robogó!
nos igen. Akárhányszor eladtam bármit is, legalább a megjegyzésbe beleírtam.. . a jármű per és tehermentes, az eladó a tulajdonjoggal szabadon rendelkezik. megtekintett állapotban kipróbálás után történt az átadás. az eladó továbbra szavatosságot nem vállal.
2,8mm a kopáshatár de nem ez szokott a gond lenni. Általában megvan a 3mm-es vastagság de megég a felülete a lamellának és felkeményedik és ezért csúszik meg. A rugó hossza 55mm gyárilag, 54mm a határ.
Mielőtt elindulok én kb 5-10percig járatom kitolom beindítom és felöltözök megvárom míg eléri az elő vonalat és csak akkor indulok el.
mint pl. az én kereskedőm, aki már vette ki a fiókból a vastagságmérőt, hogy haakarom megmutatja, nem volt törve Én persze, ááá, nem fontos, így elhiszem
1x szét volt kapva darabokra a qplung mikor fordítva raktam fel a váltókart.
és akkor a nem fém lamellákon nagy volt a sok kis kidudorodás az oldalán. nem ami a kosárra fekszik fel hanem a fémlamellákra.
ez kemény... remélem sikerül megegyeznetek!
Ha melegen jó,akkor hidegen kibírod ,hogy ne húzd neki,ezzel éni s így vagyok.Legalább hidegen kímélve van ,úgy is akkor kopnak jobban a moci alkatrészei.
Hogy mik vannak! Pont ugyanilyen kormánnyal vettem Frét.
Ez igaz. Más lett volna a helyzet ha nem szól hogy törve volt. Kérdés, hogy a vételkor a törést mennyire bagatelizálta el, vagy mennyire ment bele részletesen a kár nagyságába. Szerintem egy pernél max ez lehet a kiindulópont, pont amiatt hogy volt róla szó, hogy törve volt az autó
én sem taláom semmiképpen viccesnek a helyzetet magával a kocsival, de azt ahogy ferkó benézte még a saját postja után is, kicsit igen. Azért ez EPIC FAIL
fél óra csak ha nem tépem a szezont még lefutja