verni max a targyalas utan.hal' istennek a torveny most kivetelesen mellettem all.sima ugy.ha onkent visszafizeti,eltekintek a birosagtol.ha nem,akar bortonbe is vonulhat, mivel ez mar nem kiserteku csalas...
basszus gyerekek,kurva nagy gebasz van.atvizsgaltattam a kocsit,ha nem fizeti vissza az osszes koltseget+ vetelarat,akkor mehetek a birosagra.kiderult,h a kocsi nem kicsit volt torve.konkretan az alvaz V alaku,ugy megroggyant.a valtobol a feltengely ki volt szakadva,hegesztve van.az OBD ki van kotve,h ne lehessen kiolvasni belole semmit.az mar csak mellekes,h kb 256.000km van benne.ez onnan derult ki,h kb 100.000km-kent szakad el a kormanyosszekoto porvedo gumi.jelenleg a mar nem gyari is szakadt. az mar mellekes ,h egy also gombcsuklot is cserelni kell+ a hatso fekek nem egyforman fognak.ez derult ki egy 10 perces atvizsgalasnal.faszit felhivtam,kozoltem mizu.azt mondta este visszahiv,mert most epp dolgozik.ha nem hiv,es nem is veszi fel a telefont,akkor ugyvedet fogadok,es megtevesztesert,es csalasert feljelentem. ennyit a "maganszemelytol vasarolok,mert az megbizhato" dologrol.
Kell megyek verni csak szóljál.