Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk az olajszűrő 790ft! HF 401 Hiflofiltro
Ezért jó nekem nem kell hétvégére terveznem mert 2 nappal előre tudom milyen idő lesz
Mi van Pupu? Jön a rossz idő? Pedig csak szombatra mondták.
ÚÚÚ ma genyamód nyűgös vagyok új fáj a burám majd meg
Lyukas az Sanyi biztos nem tud kifolyni felfelé . . . . . . .
Persze ki is folyhatott a sav,de gondolom nem fejtetőn,vagy az oldalára fektetve tárolta. Feltételezem,hogy nem lyukas,csak a tetején.
Ne egyél annyit és akkor ok lesz a papírozás . . . . . . .
tervezek menni. remélem addigra kész lesz. a blokk papirozása pedig lényegtelen, most úgysem akarom csinálni. majd ha zséé lesz rá.
Igen a skodával mert a Kingát nem teszi ki akkora stressznek hogy maga mögé ültesse akkora túrára . . . . . .
kipróbálom
. . . . . . . .
Akkor Zsoltiékhoz már oké leszel!
Desztvíz bele azt jól van. Vagy túlélte,vagy nem. Csak a desztvíz párolog el,a sav nem.
A biztosítékokat átnéztem,azokat rendben találtam.
Eddig jutottam,nagyjából ennyi telik a"villanyos"tudományomból...
nem
április 4-én hívom, és beszéljük meg mikorra vigyem a motort.
addigra kell egy akku.
olyan lehet, hogy elpárolog egy akku tartalma? full semmi lötyi sincs a motor akkujában
A gond, hogy ez az egész lesz vagy 2 év szerintem.
Április 4.-én szereli be az új blokkot?
1,5 órát
Aztán kiszerelés mert nem indul
beszéltem a szerelővel. köv. beszélés ápr. 4. sok a meló. itt a tavasz mindenki motorozik. Utána blokk beépítés.
nem rávaló méret.
az orrom előtt csinálta. beszorított az egyik oldalához a gumi és a felni közé egy mtorbelsőt, így beugrott a másik oldalt a helyére. Így már sikerült felfújni. Az egyik oldalt legalább fel kell feküldjön vagy mi. ciki volt, mert baráti alapon 4-ért szerelte fel a gumit, és 0,5 órát szívott vele.
DR8ES-L NGK 950ft/db jó ár? Ez kell az ezredesbe.
biztosíték?
Igen,egyáltalán nem kattog és az irányjelzők sem működnek.
Jobb oldalon,kb a hengerfej mellett van egy fekete műanyag"doboz"pár vezetékkel,de a fejidom mögött középen is van egy hasonló.Majd megpróbálom a vezetékeket végigkövetni és ha egyszer meglesz a relé,majd kimérődik,hogy az e a rossz vagy a kapcsoló.
Minden esetre köszi a rajzot és a segítséget!