Hát nem alap...ha karban van tartva akkor annak jónak kell lennie. Amennyire valaki karbantartotta, biztos mindenki tud mondani a saját járművére, hogy x idő garanciát merek rá vállalni.
maga az auto egyebkent tetszik,nagyon tuti ez a classic.lehet ebben gondolkozom majd a tovabbiakban.jobban bejon,mint a focus.de ezek utan csak akkor veszem meg,ha egymastol fuggetlenul 2 szerviz is atvizsgalta.1 ott helyben,egy meg itthon.leszarom azt a 20.000+-t
az alvaz meg van gorbulve.az elso ulesek alatt van egy pup.a valto hegesztve volt.ezen nincs mit szepiteni.a valtora a szerelo azt mondta,h nemsokara cseres lesz.az alvaz javithatatlan. csak az osszes koltseg es a vetelar megteriteset vagyok hajlando elfogadni.hiaba ad 400-at,ha a kocsi nemsokara kipurcan.arrol nem is beszelve,h ha koccanok,ottmaradok.ki tudja mi a helyzet a legzsakokkal.. az OBD nem mukodik.lehet az ABS sincs benne,csak az ellenorzo vilagitas.
Ő is mondta menjek az övével de én nem akartam mert voltak itt filmesek és nem égetem magam a robival. A kis chopperre meg ráültem és mintha 1 gyerekbiciklire ültem volna
Hát ez gebasz télleg. Na, írd be majd, mivel próbál etetni majd jól megxakércsük.
Amúgy jó a kocsi? Ha igen, kérj vissza 400-at, és rendben vagytok. Vagy még többet...
link
Amúgy jó a kocsi? Ha igen, kérj vissza 400-at, és rendben vagytok. Vagy még többet...
link