Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

probalj ki egy egyhengerest,es egy ilyen kis sor4-es meregzsakot.egybol megerted,miert akar mindenki ilyet.nekem volt szerencsem probalni egy 125-os 1 hengeres honda CBR-t,meg termeszetesen egy sor4 250-es FZR-t.ne a teljesitmenyt nezzuk,mert ugye az kb a duplaja.maga az erzes,a hangja a kis sor4-nek eszmeletlen. 18.000-ig porog!
azt még én vagyok papucs, közben én merek netezni asszony mellett, vállalv a retorziókat
Na jó reggelt de korán keltetek
Jó reggelt!
na én meg akkor megyek befele bálymosolyogni. hétvégén Timizek, nem leszek fórum. hétfő este meló után jövök, ne flémeljetek sokat! jó hétvégét
Na jó éjszakát reggelt elmentem aludni most ment el mindenki és mindjárt kelhetek is fel.
Most esett le ami ez alatt írtál de nem érdekel én csak a 100.000re hajtok már
Na most lett vége mire elpakolnak kelhetek is fel lassan
4 re talán ágyba leszek és 7 kor kelek húzok haza
Én reggel fél 5 óta dolgozok még mindig dolgozok kb 3ig
te is fent vagy vazzeg reggel lemeradunk az időmérőről
most az egyik asszonyal csevegek és már majdnem ömlésem van igy gépen keresztül
Kialudtad magad?
meg kefélni mint te is
Mert valakinek dolgozni is kell
Megvan a márciusi szám, jó lett a cikk! Grat!
Ti miért nem alusztok ilyenkor mikor más bulizni indul?
pont erről írtam egy nagyobb lélegzetvételű cikket az aktuális fastride magazinba Ha érdekelnek az ilyesmi méretű motorok, elolvashatnád
Úgy tűnik jó lesz, kezd már bekopni a betét is.
Pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem lesznek. Megpróbálják minnél olcsóbban, minnél többet eladni. Ez eredményezi azt, hogy manapság a kis 125(2t kihalása óta) és 250-esek, nem is igazi sportmotorok. Csak egy sportmotor ruhába öltöztetett egyszerű mocik. Anno ezek a gépek olyan árban mentek, mint a nagy 600/1000-es társuk, csak most ugye ki adna ki 3 millát egy 250-ért? Kevesen gondolom... Japánban is a magas adók miatt volt rájuk kereslet akkoriban, ugye.
Szóval: van, fekete és nekem nem kell + van hasonló krómozottban is csak az nem ennyire széles. Viszont annak idején odaígértem Zsoltinak ha esetleg kell neki. Eddig nem vitte el és pár napon belül kiderülhet hogy kelleni fog-e neki vagy sem.
Ha megmarad és szeretnéd akkor a tiéd is lehet, feltéve ha van felesleges gyári FZR kormányod.
Méretek és képek holnap délután.
Elfogom fenekelni