probalj ki egy egyhengerest,es egy ilyen kis sor4-es meregzsakot.egybol megerted,miert akar mindenki ilyet.nekem volt szerencsem probalni egy 125-os 1 hengeres honda CBR-t,meg termeszetesen egy sor4 250-es FZR-t.ne a teljesitmenyt nezzuk,mert ugye az kb a duplaja.maga az erzes,a hangja a kis sor4-nek eszmeletlen. 18.000-ig porog!
Pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem lesznek. Megpróbálják minnél olcsóbban, minnél többet eladni. Ez eredményezi azt, hogy manapság a kis 125(2t kihalása óta) és 250-esek, nem is igazi sportmotorok. Csak egy sportmotor ruhába öltöztetett egyszerű mocik. Anno ezek a gépek olyan árban mentek, mint a nagy 600/1000-es társuk, csak most ugye ki adna ki 3 millát egy 250-ért? Kevesen gondolom... Japánban is a magas adók miatt volt rájuk kereslet akkoriban, ugye.
Szóval: van, fekete és nekem nem kell + van hasonló krómozottban is csak az nem ennyire széles. Viszont annak idején odaígértem Zsoltinak ha esetleg kell neki. Eddig nem vitte el és pár napon belül kiderülhet hogy kelleni fog-e neki vagy sem.
Ha megmarad és szeretnéd akkor a tiéd is lehet, feltéve ha van felesleges gyári FZR kormányod.
Méretek és képek holnap délután.
http://igynevess.blog.hu/2011/...
Ha megmarad és szeretnéd akkor a tiéd is lehet, feltéve ha van felesleges gyári FZR kormányod.
Méretek és képek holnap délután.