Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jut eszembe,azt nem mondtatok,h az oldalidomot is le kelle szedni,h leszedhesd a benzincsap tekerojet.majdnem letortem
no jelentem a holegfuvo megtette a hatasat.eloszor probaltam az egesz hazzal,nem ment fel.mire egyet earaktam,masik ketto leugrott.felbasztam az agyam,kiszedtem az osszes csonkot.szepen egyessevel feltettem,de akkor a haz nem ment ra.na akkor vissza a hazba es ujra.ekkor mar kitagultak annyira a csonkok,h jo lett.erre kiderult,h az egyik bilincs nem huz elegge,tul nagy.a masik meg eltort.anyad.mehetek venni 2 bilincset.ezzel nincs is gond,csak le kell szedni ujra,es elolrol kezdeni azegeszet
eztan jott az erdekes resz.rakom vissza a kartelgazcsovet,ok.rakom vissza a tankot,nem ugrik a helyere.miatokom?a kartelgazcso tul rovid,es felfogja a tankot.anyad.lehuztam,mar ugrott is a helyere a tank.na jo,akkor inditsuk be.feltoltom az ACvel,szivato ra,eppenhogy hozzaertem a start gombhoz,mar roffent is
ekkor latom,h olajos a beton a gep alatt.elso szimmering elkopte magat.errol megfeledkeztem,pedig mar multkor is lattam.ismet anyad.szoval mukodokepes a gep,demeg nagyon sok a teendo,de innentol mar zsebbe kell ynulni esvasarolgatni.2bilincs,2 szimmering,teloolaj,hosszabb cso a kartelre.nagy gaz,ha most nincs rajta ez a cso?igy elvileg nyitott a legszuro.mekkora szimmeringet kell vennem?v mindenfelekepp eredeti yamaha?
Szevasz "mlas"! Régóta keresek intuíciókat átépítéssel kapcsolatban.
Hát meglátom a mocidat az adatlapodon vazze és már meg is van az irány
Szevasz. A túlfolyók vannak belevezetve abba a kis valamibe de én leszedtem és hosszabb csöveket levezettem a blokk alá. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe mert már jártam úgy,hogy festékdarab akadt fönn a tűszelepben és ömlött a benzin a meleg blokkra!
Köszönöm a válaszokat, asszem az lesz akkor, h kiszedem és beviszem mintának.
talán 6304-es
Így van! Csak saját kód de ha úgy is cserélsz szedd ki a régit ,leolvas, és irány egy jó kis SKF bolt!
Egy gyors kérdésem lenne, remélem tudja vki:
Hátsó kerékcsapágyat kéne cserélnem és a mocim szervizkönyvében ez a 2 kód van feltüntetve: 93306-20222-00. 93102-22216-00
Ez alapján tudnak a csapágy boltban adni újat vagy ez csak a Yamaha saját kódú jelölése?
Jól döntöttél sztem, mert a 2T 250-es a legrosszabb választás utcára. Méregdrága a szervizelés, és azt elég gyakran is kell ugye, mint a 2T-ket, arról nem beszélve, hogy simán 10-12liter benyát bezabbant+ a drága olajat venni bele 5-600km-enként...áhhh, ezek csak pályára valók, ott biztosan nagyon jók.
Üdv.

Valaki volna olyan jó és tudna válaszolni arra a kérdésre, hogy az fzr500 és fzr600 váltó fogaskerekek azonosak vagy nem?

Mert a 600-asomba csak 500-ast tudok venni.

Köszönettel : fcs
Amióta öregszem, mindent lefotózok, mielőtt szétszedem. Qrva sokat tud segíteni, főleg, mikor hónapok után lesz összerakva

Tényleg, valaki megmondhatná, mi ez a képen (amibe belemegy a két átláccó cső, és fel a karbiba)
koszi,akkro kiserletezek meg egy kicsit.ha nem megy visszajvok:)
a vastag egyertelmu,az nekem is csak oda megy fel,de a te karbidon is van az a ket vekonyabb.akkor az nem a legszurohazba megy.akkor keresek megegy csovet,egy vekonyabbat.
Az 1000resnél le KELL venni a tankot, te is jobban jársz, elférsz akkor, és nem sok idő levenni.
Nekem úgy rémlik, nálam 2 van, és nem lehet felcserélni őket (más a mérete, és nem ér oda, csak a helyére) kartergáz elszívó, szűrő vagy szelep is van rajta.
meg nagyon kicsi a hely,alig tudom berakni,ha fent van a tank.most vegyem le? lehet inkabb visszarakom a sportlegszuroket
Én a karburátorost is ezért szeretem, mert vad. Tudom, jobb a befecsi, meg erősebb is, de nem ad érzést, csak nyúlik, mint a takony

A régi BMW-m még karbis volt, élvezet, ahogy 2ben elérte a 3000ret, és meglódult - brutál volt. A maival persze körbe autóznám, de nem ad olyan érzetet
es mi van a csovekkel,milyen csovek azok?
Én még 250 MZ-n szocializálódtam, sosem izgultam a vinnyogó 10++ fordulatra. Még 600-ast is 1hengeresben vennék számomra 250 ccm alatt nincs henger

Légszűrő: hát azzal mindenki xop. Megkeményednek a csövek, és nem bírod feltuszkolni Az 1000resben csak úgy lehet, hogy bele a házba, aztán fel 1cerre az egész sort. Én melegítettem hőlégfúvóval, attól lágy lett, és felment, de azért kellett igazgatni.
na gyerekek johet az online segitsegnyujtas.hogy a tokombe kell felrakni a legszurohazat?egy kormom mar odavan.eloszor a csonkokat,es ra a hazat,vagy a hazzal egyutt probalkozzak?a csonkok rohadtmod nem akarnak a helyukre felugrani.ezen kivul talaltam 3 csovet.2 vekonyat egy vastagot.a vekonyak a karbibol jonnek a vastag valahol a tank alatt vegzodik.a hazon csak ket csonyilas van egy vastag es egy vekony.le kell venni a tankot is?holegfuvoval probalkozzak,v kessel?
nekem bejott,de mindig is sor4 parti voltam.sokat gondolkodtam anno egy 250-es RGV-n az FZR helyett,de nem tudtam kibekulni a hangjaval.nem bantam meg a valasztasom,fuggetlenul attol,h kb 3x annyiba volt az FZR,mint az RGV lett volna
na de irany szerelni,ma megint beinditom a kicsket.megnezem,h most 3. progetesre indul,v mar elsore.kb 2hete volt utoljara beinditva...
mondjuk a 2t-ben pont az a poén, h a puncikák nem tudják kezelni
fiatal baratom.a bor csak a tied.a csaj meg hat,ki tudja mit csinal,amikor nem egyutt vagytok
teljesen mas a feeleingje.a 2T 125-osok altalaban nem egyenletesen adjak le a teljesitmenyt.megy-megy,majd hirtelen meglodul,te meg "kapaszkodsz".a 4T sor4 meg fokozatosan,dinamikusabban adja le,lyuk nelkul.arrol nem is beszelve,h a hangja totalisan mas.az egyik 2Ttipikus csettegos(nem mintha ez nem lenne szep),a masik meg hat na,azt te is tudod:)