te meg uj vagy,nem tudhatod.ez nem neked szolt.vannak itt jo paran,akik imadjak a 250-eseket.es nem becsulte le.epp a napokban adott at egyet,amit majdnem megtartott
Hogy adamfzrt idézzem:
"...normálisan használva egy sportos motorozásra megfelelő teljesítményü kis kanyarvadászt kapunk, és a tudatot hogy egy végérvényesen elmúlt világ kis ékszere a tulajdonunk."
Mindig is tetszettek ezek a pörgős mocik, ki szerettem volna egyet próbálni. A mostani új 1 vagy 2 hengeres 20-30le-s 250esek a szar hangjukkal, vicc az összes. Mindenhol az olcsóság jele; elöl 1 tárcsafék, acélváz... Sztem egy igazi kincsek ezek, amilyenek valószínűleg többet soha nem lesznek...
Szóval örülök, hogy összejött.
Minden mocira kell költeni, ha vigyázz rá az ember és karbantartja, ehhez se kell több, mint a nagyokhoz (kopó alkatrészek).
Tudom, hogy mehetek különbözeti vizsgára, de most így arra se kell költenem egy darabig. Arról nem beszélve, hogy olcsóbb rá a biztosítás is, meg 1-2 dolog.
Ha rajtam múlna mindenkit lebeszélnék róla hogy 250 et vegyen sor 4 be. akkor már 1 henger 4 szelep 500-600cc és kész 35-40 le fenntarthatóbb több alkatrész.
Aha 21éves vagy mehetnél korlátlanra különbözetit tenni. Én se vezettem 3 évig előtte 125 apriliám volt. Nem kell 1000 tépni hogy lehessen vele menni lehet menni tempót finoman is.
Én pl. nem vagyok tele.
Azért választottam ezt, mert:
1. Ak. jogsival nagyobbat nem vezethetek.
2. 3éve nem motoroztam, előtte is csak 50-essel, olyan erős nem is kéne.
3. 2üteműt nem akartam, az új 250esek, gyengék, és drágák.
Ha rám gondoltál,akkor a következő a helyzet,én nem gerjedek a 250-esekre,szerintem az is motor,és a motoros társadalomban nen igazán szép dolog lenézni alábecsülni kisebb kategóriát!de mivel sok minden közbejött az évek folyamán,mert én sem mai gyerek vagyok.Szóval nehogy azt hidd nekem is volt már számtalan motorom ,többek közt GSX-R750,fzr500 stb.Az,hogy most éppen egy olyan típus iránt érdeklődőm,ami távol áll tőlem -akkor kérdezem én mi van?kinek baj ez?
"...normálisan használva egy sportos motorozásra megfelelő teljesítményü kis kanyarvadászt kapunk, és a tudatot hogy egy végérvényesen elmúlt világ kis ékszere a tulajdonunk."
Mindig is tetszettek ezek a pörgős mocik, ki szerettem volna egyet próbálni. A mostani új 1 vagy 2 hengeres 20-30le-s 250esek a szar hangjukkal, vicc az összes. Mindenhol az olcsóság jele; elöl 1 tárcsafék, acélváz... Sztem egy igazi kincsek ezek, amilyenek valószínűleg többet soha nem lesznek...
Szóval örülök, hogy összejött.
Tudom, hogy mehetek különbözeti vizsgára, de most így arra se kell költenem egy darabig. Arról nem beszélve, hogy olcsóbb rá a biztosítás is, meg 1-2 dolog.
Azért választottam ezt, mert:
1. Ak. jogsival nagyobbat nem vezethetek.
2. 3éve nem motoroztam, előtte is csak 50-essel, olyan erős nem is kéne.
3. 2üteműt nem akartam, az új 250esek, gyengék, és drágák.