1et ismerek fz250 motorocskát. A fótón a gumis aki felfújta az 1000 ezrdes ezreske hátsó kerekét.
Na beszélgettem vele a kisöcsiről mondta 15 éve megvan neki és semmi gondja nem volt fótón közértbe meg haza használja az első tavaszi napsugártól a késő őszi napnyugtáig és tökéletesen meg van vele elégedve. Amit kell megadja neki rendszeresen és nem volt soha gondja neki vele. Röviden ennyit a 250ről
Gondolom azért nem született h.sz mert én konkrétan semmit sem tudok a Fazerről (250-es) és a többiek sem hinném, de nem írhatjuk le mind egyenként hogy passz, nincs infó. (sajna ez is elég ismeretlen típus de FZR 400-600-750-1000-ről van minden)
Nem sértődtem meg,de ilyen,és hasonló esetben hamarabb születik hozzászólás,mint amikor az ember valamilyen motoros kérdésssel-kéréssel fordul a tapasztalt segítőkész közösséghez. --- -Reggel kérdeztem már,hogy tudna -e segíteni valaki Yamaha fazer Fz250 motor felől,műszaki adatokat,service manual-t,típushiba,megbizhatóság,motorikus,és futómű szempontok érdekelnének stb.várom hozzászólását aki tapasztalatokkal rendelkezik -e téren?Előre is köszönettel minden segítőkész motoros társnak!Széles utat fiúk!
Na beszélgettem vele a kisöcsiről mondta 15 éve megvan neki és semmi gondja nem volt fótón közértbe meg haza használja az első tavaszi napsugártól a késő őszi napnyugtáig és tökéletesen meg van vele elégedve. Amit kell megadja neki rendszeresen és nem volt soha gondja neki vele. Röviden ennyit a 250ről