Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem pupu alattomos módon lesben áll.
Hát igen, ilyen a Nagymotor.
Látni kellett volna az arcát mikor visszajött a motorommal mint 1 kisgyerek aki életében először evett fagyit fülig ért a szája és könnybe lábadt a szeme milyen csodálatos dolog is ez. . . . .
. . . . . . . . .
ááá már olyan sincs kinőtte a mazsihisztit és nem fér el tőle . .
Belelépni Thomas lelkébe szoktam de az is az Ő érdekében van. (hadd keményedjen a srác, nehogy már a lányok is elgáncsolják az egyetem udvarán szünetben )
Nem kell megsértődni, ez itt A Fórum. Senki sem beszélt rólatok és megbántani sem akart (pláne ismeretlenül) senki. Akinek szólt azok közül még csak az egyik páciens jelent meg. (a másik meg vagy limót vezet vagy éppen mosogat a vendégek után )
"Hogy adamfzrt idézzem:" Állítható deréktámasz!
. . . .
szasztok. na megnéztem a fék folyadékot, mert azt láttam, hát nincs benne túl sok...szóval azt utána töltöm majd, a hűtőfolyadékhoz le kell szednem az egész faridomot, ami nem eccerű, úgyhogy azt most nem néztem meg. Remélhetőleg hamarosan hívnak a gumik miatt, akkor mindent meglesek.
Jó volt hehe
"A 250 is jó" Főleg a BMW!
Akkor elnézést mindenkitől. sziasztok.
Elnézést, nem ismertem fel.
Fél-egy év ahhoz kell hogy rendesen érezze a szagokat. (nálam legalábbis ennyi volt)
Látom beleléptem pár ember lelkébe de aki nem ismer engem és nem érti hogy miért írtam az ne vegyen komolyan és ne foglalkozzon velem. Nem nekik szólt.
Akkor én leszek az ellenállási mozgalom 1etlen tagja. Ne vegyél belpiacos motort szervezet vezetője
Nem ez csak a Madonna . .
A 250 is jó, nem csak azokat kell szerelni hanem a többit is ha szart veszel. Én is 250-el tértem vissza a motorozáshoz, aztán vettem a 750-t. Az FZR 250 meg kimondottan tetszik nekem. Mint a prof-é. Nagyon pofás kis motor.
Lehet napszúrást kaptam
Haveromnak adtam 1 kis pihenőt mára.