Látni kellett volna az arcát mikor visszajött a motorommal mint 1 kisgyerek aki életében először evett fagyit fülig ért a szája és könnybe lábadt a szeme milyen csodálatos dolog is ez. . . . .
Belelépni Thomas lelkébe szoktam de az is az Ő érdekében van. (hadd keményedjen a srác, nehogy már a lányok is elgáncsolják az egyetem udvarán szünetben )
Nem kell megsértődni, ez itt A Fórum. Senki sem beszélt rólatok és megbántani sem akart (pláne ismeretlenül) senki. Akinek szólt azok közül még csak az egyik páciens jelent meg. (a másik meg vagy limót vezet vagy éppen mosogat a vendégek után )
szasztok. na megnéztem a fék folyadékot, mert azt láttam, hát nincs benne túl sok...szóval azt utána töltöm majd, a hűtőfolyadékhoz le kell szednem az egész faridomot, ami nem eccerű, úgyhogy azt most nem néztem meg. Remélhetőleg hamarosan hívnak a gumik miatt, akkor mindent meglesek.
Látom beleléptem pár ember lelkébe de aki nem ismer engem és nem érti hogy miért írtam az ne vegyen komolyan és ne foglalkozzon velem. Nem nekik szólt.
A 250 is jó, nem csak azokat kell szerelni hanem a többit is ha szart veszel. Én is 250-el tértem vissza a motorozáshoz, aztán vettem a 750-t. Az FZR 250 meg kimondottan tetszik nekem. Mint a prof-é. Nagyon pofás kis motor.
Haveromnak adtam 1 kis pihenőt mára.