Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ma egész nap töltöttem az aksim holnap kiderül mennyit értem el vele.remélem hogy nem kell vennem újat!
Jó estét!
Ja hangos de a hang nincs arányban a sebességgel . . .
már jövőhétről hallani jössz és elhúzol 5. 40el . . . .
ezzel is azért kínlódok csak, hogy ha sikerül valamennyi életet csiholni bele, akkor még a robogóba jó lehet. reggel rugással indítani, és ha leállítom egy óra mulva legyen annyi delej, hogy beugorjon. ennyi csak. az fzr ami ugye nem létezik újat kap.
basszus mennyit tudtok ti írni egy nap alatt? mondom elolvasom a mai napi adagot de aztán feladtam.nem vagyok képes ennyit. de amúgy mi helyzet?
mi ez a robesz duma?
Nem tom mit töritek magatokat ezen ennyit. Kicsike, de van benne már azért erő, nem egy robesz, elvisz ahova akarod, amennyivel nagyjából tudsz még menni biztonságosan, ha akarod 2 személyes, és olcsóNAK néz ki, mert kis pénzért is hozzá lehet jutni - persze majdan ha kész lesz akkor többe lesz mint egy nagy lehet vele menőzni mert hangos....stb..
Köszönöm,hétvégén cserélem
Na írtatok megen, akkó egybe:

Én se értem ezt a sor4/250 mániát, ha ekkorára lenne papírom/igényem, akkor 1 hengeres lenne.

Tomasz, te vegyél új akksit, neked van rá pénzed (te írtad) Májusra Zsótihoz viszek 1 regenerálót, ultra kicsi, hordozható verzió (most valszeg nem kell hősugárzót vinnem, bár ki tudja.. ) és megregenerálok mindenkit, aki akarja.
szeva mesuuuuuu
SISAK Lehet leesik egy iylen most. még nem 100%, de elég jópofa.. beépített bluetooth.. milyne már? felteszem tölteni a sisakom este? :D
uff mindenkinek!
én erre vagyok rákattanva de még nem néztem meg
Vak asszony visszanéz. Özvegy tehén bosszúja.
Az utolsó 3 nap az jó volt amúgy semmi jó film nincsen most nekem se.
Mondjál nekem Pupu jó film címet! MOSTAZONNAL!
Nem igazán telik cigire havi kevés ezer forintból
Most csípett meg egy szúnyog mostantól hivatalosan megnyitom a tavaszt ,és a motorosszezont
De nem múkod
Én 1100-ért vettem darabját. Úgyh sztem jó ár!
Te kapsz cigit a boltba személyi nélkül?