ezzel is azért kínlódok csak, hogy ha sikerül valamennyi életet csiholni bele, akkor még a robogóba jó lehet. reggel rugással indítani, és ha leállítom egy óra mulva legyen annyi delej, hogy beugorjon. ennyi csak. az fzr ami ugye nem létezik újat kap.
Nem tom mit töritek magatokat ezen ennyit. Kicsike, de van benne már azért erő, nem egy robesz, elvisz ahova akarod, amennyivel nagyjából tudsz még menni biztonságosan, ha akarod 2 személyes, és olcsóNAK néz ki, mert kis pénzért is hozzá lehet jutni - persze majdan ha kész lesz akkor többe lesz mint egy nagy lehet vele menőzni mert hangos....stb..
Én se értem ezt a sor4/250 mániát, ha ekkorára lenne papírom/igényem, akkor 1 hengeres lenne.
Tomasz, te vegyél új akksit, neked van rá pénzed (te írtad) Májusra Zsótihoz viszek 1 regenerálót, ultra kicsi, hordozható verzió (most valszeg nem kell hősugárzót vinnem, bár ki tudja.. ) és megregenerálok mindenkit, aki akarja.
már jövőhétről hallani jössz és elhúzol 5. 40el
Én se értem ezt a sor4/250 mániát, ha ekkorára lenne papírom/igényem, akkor 1 hengeres lenne.
Tomasz, te vegyél új akksit, neked van rá pénzed
Az utolsó 3 nap az jó volt amúgy semmi jó film nincsen most nekem se.
De nem múkod
http://www.emat.hu/?gclid=CLWj...