valaki okos FZR 600 szimering meret jo?pupu irta mar,h a 3. meret mi,de maga a meret megfelelo nekem?
+ va negy masik problemam is a kartelgaz bemenettel
es van meg raadaskent egy ujabb.a hatoskrek tengelyere mikor rahuztam az anyat,sikerult jol meghuznom.olyannyira,h az anyan levo nutok tulfutottak a tengelyen levo lyukakon,amibe a sasszeget kell rakni.most tekerjem ki,es hagyjam lazan,v tegyek inkabb ala vmi jofele alatetet,h szoruljon,de a sasszeg is rendeltetesszeruen hasznalodjon?
Na jó!
Van egy régi ismerősöm,Ő 150ccm Aprilia robesszal legyaláz mindenkit az Orfű felé vezető úton. Nem is megy másfelé csak arra,és időre. Mondjuk én nem vagyok egy száguldozós típus,úgy kb két kanyarig láttam előttem menni. Utána eltünt,és legközelebb a tetőn találkoztunk. Hát persze hogy megkérdezte. Mi a f@sznak neked ilyen motor? Én meg csak pislogtam,és mondam Neki,mert megérdemlem.
Azért csípte a szemem és vissza próbáltam vágni,hogy ha bicajjal mentünk volna,akkor kb Ő is fényéveket kapna felfelé tőlem.
Nincs ott semmi gond csak kellett az a pár nap hogy kiderüljön, ő igazából nagymotort szeretett volna. (egy ismerősöm írta itt régebben hogy nem is érti hogy hogy lehet nem ezrest venni )
Megy az 10000 alatt is! Nem is gondolnátok. Na jó. Nem 1000-hez kell nézni. Nekem 10000-nél 120km/h. Nem nagyon kell több,ha normálisan motorozol. Viszont a Mecseken (szerpentinen) motorozva megeszi a nagyokat.
Azt hiszem őt viszem a talira,ha a lelkesedése nem hagy alább