Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyet. 4-500 Ft körül van normális.
en nem tudom mi van velem,de ez mar a masodik alap dolog,ami nem jut eszembe. apam mondta,h a torott sasszeget kicserelhetem addig egy sima szeggel,amig nem veszem meg az ujat.
koszi

Csak iwiw-en tudnám de az nem idevaló
Minek ilyen nagy izé bele? jó az az olcsó műanyag szűrő is, az AC elé berakva.
Nagy!
Ne ilyet.
OHHhhh addig még annyiszor szerelemes leszel mint égen a csillag
Mozgalmas napom volt 120 km kocsival, futóval feleslegesen.
Majd mérgemben mivel tegnap tavaszt nyílvánítoam mociztam is egy 100-ast.
És az utolsó kilómétereknél azon gondolkoztam hogy ha 100 km es szembeszél van ,én hasítok 150-el és szembe jön 1 busz 90-el mekkora is a szembeszél?
Bedugod vagy leragasztod addig a lyukat a szűrőházon és kész.
én meg azthitem hogy b.lelle
Jó reggelt !
kép?
maroslele,szulofalum
A VW-be ilyet raktam,akkor a mociba is jó lesz ugye?

http://joppla.hu/spd/KL79/Benz...

Na de nem ennyiért. Van 40% kedvezmény.
peeeersze,nyomatekkulcsal van meg egy sor lyuk a tengelyen?
a kartelgazcso rovid,nem tudom visszarakni.nagy baj,ha 1-2 hetig nincs rahuzva?addig talan tudok venni hosszabb csovet,es kicserelem.igy elvileg nyitott lesz a legszuro,es ott bearamolhat szuretlen levego.mondjuk ha azt nezzuk,h eddig sportlegszuro volt rajta,mar ez az 1-2 het nem oszt,nem szoroz
meg hoolnap lazitok a lancon,mert feszes,es mehete a menet! kap meg egy mosast,lankenest,es tokeletes lesz.aztan 1-2 het mulva kezdem elorol,ha megvannak az uj alkatreszek
te feri pár napja itt vakeráltál valamit lelléröl ! Akkor már érdeklödném hogy mi a faszt vakerálsz te lellén? oszd mán mög velem
Jóóó!
Zseni VAGY! Ez nem jutott eszembe!
Ami még a benzint sem engedi át.
Estét mindnekinek!
-38x50x8-9,5
-a karteRgázcső a légszűrőház közepére megy a 2-3 csonknál
-kicsit tekerd vissza ha nem megy el a következőig (gondolom nyomatékkulccsal húztad meg ) és mehet be a sasszeg.
ami nem engedi át a koszt