Lehet, felteszem holnap, múlt szezonban is már éreztem, hogy nem az igazi a nyomáspontja, pedig full fémcső az egész. Az FZ-é pontosabb, csak ott azt érzem, hogy ruganyos a fékcső
Azt hogy belül mi van nem néztem, de én a 320-as tárcsákat, meg a két dugós féket használtam az FZ főfékhengerével és nem éreztem hogy rossz lett volna.
Szóval egy próbát megér a dolog.
Az első főfékhengerem valszeg beteg. Húzva ugrálva megy, és ruganyzik is. Fékfolyadékot cseréltem, lent munkahengerek (mind a 8) könnyen járnak, nem levegős.
Lehet ehhez tömítést kapni, vagy csak 1be (esetleg egész motort? )
Nem tudja valaki, hogy ez az FZ-ével megegyező méretű, és mekkora?
Jaja, van is erre egy jó oldal: link
Azon gondolkodom, hogy majd köv láncszett cserénél a hátsóból 1 foggal kisebbet veszek. A mostani asszem eggyel nagyobb 57-es, a gyári 56 helyett.
Köszi!
Ez amit linkeltél a régebbi Genesis, az enyém max nyomatéka 12000-nél, teljesítményét meg 16000-en éri el, ha minden igaz: link
A másik meg, hogy ezzel a dobbal 12-nél kegyetlenül ordít, egy hosszabb túrán már lehet megviselné a fülemet lehet.
Mivel 18000 körül tilt le szerintem 12000 körül tolja a max nyomatékot a gép, de ezt nem tudom pontosan.
Szóval 10000 alatt nem is nagyon érdemes hajtani
közben megnéztem: ja, max nyomaték 11500, max teljesítmény 14500-as fordulaton
Tegnap meg sikerült csinálnom a km óra meghajtóját. Nem érte el azt a 2 pöcköt, raktam alá alátétet és most fasza.
Szóval ki tudtam próbálni, hogy mennyit is megyek valójában. 6.ban 8ezers fordulatnál 90et megy, ami nem sok. Mennyi lehet ennek az utazója? adamfzr írta a boncteremben, hogy 140et tud 12ezres fordulaton. De nem tudom, hogy nem sok-e az neki, ha annyit pörög folyamatosan?
Szóval egy próbát megér a dolog.
Lehet ehhez tömítést kapni, vagy csak 1be (esetleg egész motort?
Nem tudja valaki, hogy ez az FZ-ével megegyező méretű, és mekkora?
Azon gondolkodom, hogy majd köv láncszett cserénél a hátsóból 1 foggal kisebbet veszek. A mostani asszem eggyel nagyobb 57-es, a gyári 56 helyett.
Ez amit linkeltél a régebbi Genesis, az enyém max nyomatéka 12000-nél, teljesítményét meg 16000-en éri el, ha minden igaz: link
A másik meg, hogy ezzel a dobbal 12-nél kegyetlenül ordít, egy hosszabb túrán már lehet megviselné a fülemet lehet.
Tehát egy laza 110-es utazónál 10 000-nél vagy.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Szóval 10000 alatt nem is nagyon érdemes hajtani
közben megnéztem:
ja, max nyomaték 11500, max teljesítmény 14500-as fordulaton
Tegnap meg sikerült csinálnom a km óra meghajtóját. Nem érte el azt a 2 pöcköt, raktam alá alátétet és most fasza.
Szóval ki tudtam próbálni, hogy mennyit is megyek valójában. 6.ban 8ezers fordulatnál 90et megy, ami nem sok. Mennyi lehet ennek az utazója? adamfzr írta a boncteremben, hogy 140et tud 12ezres fordulaton. De nem tudom, hogy nem sok-e az neki, ha annyit pörög folyamatosan?