Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5-ös. Indul, jár szépen. Olajat még nem cseréltem idén.
Motorikusan rendben van? Az a lényeg....6-os váltó lett bele?
Csak 1 a zx nem motor. Az egy állat.
Csak hétvége, de ha kell viszek. Izsák, gyere dőzsölj.
Üdv! Nekem 32 volt...
2012 szeptemberig műszaki. Na ez dob rajta sokat.
Jut eszembe Zsóti:
1) két motorod van akkor - nóóóóórmááááális?
2) olyan faxa sajt, amiket anyud kínált, olyat vennék. Számom tudod, ha jársz erre, vagy Szegeden, ott vagyok hét elején.
Induljunk 250ről, alku alapnak. Gyári idomokkal pluszba. Festeni kell a gyárit. 1 éves akksi, hátsó gumi füstölni való. Motor váltó most már jó. exup lengőkar 17 hátsó felni. A genesis lengő is meg van. Láttad, olyan mint az ősszel volt
Barátomnak kellene egy jó és olcsó motor.
Csak az emberé legyen má a nagyobb
Most komoly? Neked kell?
Voltam ma felétek, még sajtot is vittem. Megtaláltad? Ja a tatyómba maradt.
Mennyibe kerül és mi baja van?
no, bár délbe kezdek csak holnap, de elteszem mára magam, kell az alvás. jó éjt srácok
Igen
A bírók döbbenet, hogy mennyire nem értenek semmihez. Mi a faxt tanulnak az egyetemen? (jó tudom, rómaijog)
99% -ukra egy kis paraszti ész ráférne Egyszer szakértőként tanúskodtam, próbáltam ált. isk. 3 osztály szinten elmagyarázni a bírónak, de nem értette (amúgy kicsit mérges volt rám, mert vártak fél órát rám, elfelejtettem elmenni időre )
Erősen gondolkodok rajta.
köszöntem, hívlak akkor ha adottak a feltételek
linket ! most !
Csak nem motort vennél?
FZR eladó Zsolti?
Az a szar hogy nem egy pár éves vasról és jó pár millió Ft-ról van szó.
Sajnos ilyen tétellel nemigen szoktak komolyan venni. Viszont az összes illetéket és az ügyvédi díjakat persze precízen be kell csengetni hogy fulladnának meg! Anyáméknak is bedobta a bírónő hogy: most mit vannak oda azon a fennmaradt 2,7M forinton, fizessék csak ki mert azért valahogy csak felépült az a ház, azért a vállalkozó csak felépítette nem? (ja fel, itt-ott úgy mint egy kártyavárat)
Na mentem pápá