Jut eszembe Zsóti:
1) két motorod van akkor - nóóóóórmááááális?
2) olyan faxa sajt, amiket anyud kínált, olyat vennék. Számom tudod, ha jársz erre, vagy Szegeden, ott vagyok hét elején.
Induljunk 250ről, alku alapnak. Gyári idomokkal pluszba. Festeni kell a gyárit. 1 éves akksi, hátsó gumi füstölni való. Motor váltó most már jó. exup lengőkar 17 hátsó felni. A genesis lengő is meg van. Láttad, olyan mint az ősszel volt
A bírók döbbenet, hogy mennyire nem értenek semmihez. Mi a faxt tanulnak az egyetemen? (jó tudom, rómaijog)
99% -ukra egy kis paraszti ész ráférne Egyszer szakértőként tanúskodtam, próbáltam ált. isk. 3 osztály szinten elmagyarázni a bírónak, de nem értette (amúgy kicsit mérges volt rám, mert vártak fél órát rám, elfelejtettem elmenni időre )
Az a szar hogy nem egy pár éves vasról és jó pár millió Ft-ról van szó.
Sajnos ilyen tétellel nemigen szoktak komolyan venni. Viszont az összes illetéket és az ügyvédi díjakat persze precízen be kell csengetni hogy fulladnának meg! Anyáméknak is bedobta a bírónő hogy: most mit vannak oda azon a fennmaradt 2,7M forinton, fizessék csak ki mert azért valahogy csak felépült az a ház, azért a vállalkozó csak felépítette nem? (ja fel, itt-ott úgy mint egy kártyavárat)
1) két motorod van akkor - nóóóóórmááááális?
2) olyan faxa sajt, amiket anyud kínált, olyat vennék. Számom tudod, ha jársz erre, vagy Szegeden, ott vagyok hét elején.
99% -ukra egy kis paraszti ész ráférne
Sajnos ilyen tétellel nemigen szoktak komolyan venni. Viszont az összes illetéket és az ügyvédi díjakat persze precízen be kell csengetni hogy fulladnának meg! Anyáméknak is bedobta a bírónő hogy: most mit vannak oda azon a fennmaradt 2,7M forinton, fizessék csak ki mert azért valahogy csak felépült az a ház, azért a vállalkozó csak felépítette nem? (ja fel, itt-ott úgy mint egy kártyavárat)