De ezeket a dolgokat nem értem hogy a legbelsőre miért kell vastagabb és az a középső megoldás az mi célt szolgál hogy aláraknak 1 ilyen 3 körmös trutyit
7végén átautóztam az országot, 4 goldfinggal találkoztam (3 újszerű, egy öreg)
Továbbra sem értem, mit esznek rajta, rendkívül csúnya, főleg hátulrú. Ennél már csak a HD Electra Glide rondább.
Újrafogalmazom ez így nekem is bonyolult
Találtam 2 jelölt kopó lamellát, az amelyiken az N1es volt van 1 nút (az megy legbelülre gondolom) . Amelyiken a 6os az a középső lamella ami alá a fém karika megy. Ugyi így van szakik
Na így már ok
Találtam 2 jelölt kopó lamellát az amelyiken az N1es volt van 1 nút (az megy az 1ik körömbe (legbelülre gondolom) . Amelyiken a 6os az a középső lamella ami alá a fém karika megy. Ugyi így van szakik
Örülök, hogy végre megjött a kedved hozzá, ez a Pupu való ide, nem az a leszarom, régi szar, mindig szar valami rajta. Főleg ha ennyi tudás van a birtokodba!
Ha tudok menni akkor én M5-ön véééégig a Nagykőrösitől. De legjobb esetbe is csak szombat estére érnék le és vasárnap tudnék maradni valameddig, bár aznap nem melózom.
Hát összetett a dolog kuplung rugó az tuti kuka 2,5mm kisebb mint kéne lenni. a lamellák elvileg gyári értéken vannak. Rugót megrendeltem ha összerakom és nem jó akkor tovább lépünk a nemtudom melyik irányba
Meg pénzem és időm sincs úgy rá, mint szeretném.
Továbbra sem értem, mit esznek rajta, rendkívül csúnya, főleg hátulrú. Ennél már csak a HD Electra Glide rondább.
http://www.antaresonline.com/2...
Találtam 2 jelölt kopó lamellát, az amelyiken az N1es volt van 1 nút (az megy legbelülre gondolom) . Amelyiken a 6os az a középső lamella ami alá a fém karika megy. Ugyi így van szakik
Na így már ok
A fémek meg 2mm azok.
Akkor majdnem mind gyári nálam a rugó kivételével