A behúhóról a kék-fehér madzag kap egy kis negatív áramot akkor teker a motor. Most kicsengettem azt a vezetéket, és belemegy a fejidom mellett jobbról levő index relébe, viszont onnét nem jön ki a delej.
No lekaptam ezt a dobozt, és elég csúnya a belseje.
Ezt még nem cseréltem ki a gépen, asszem be kell egyet szereznem hozzá.
Ez ugyan a 600-é,de szerintem az 1000-é is ugyanez.A rajzon a 3-as az indítórelé,a vékony kék/fehér vezetéken kap testet,akkor húz meg.A negatív testet pedig a 46-os kis relé adja neki,ha a 23-as Start kapcsoló zárva van,és innen kap diódán keresztül áramot az olajlámpa (21) is,ez a teszt funkció.Na most ha indításkor ez a lámpa halványan világít,akkor nagy az ellenállás a Start vezetékben,(kötések szarok)és sok feszültség esik,nem tud meghúzni a relé.Nézd át a vezetékezést.
Ne a két vastagot zárd össze, hanem az egy vékonyra adj egy direkt pozítívot.
Ha indít (kattan a relé), a vezeték rossz, ha nem, akkor a relé.
Ha a vezeték, akkor indulj el rajta vissza. Az én szar kapcs rajzomon nem láccik.
Azt írtad, nehéz végignézni a vezetékeket, mert gubancos... pedig csak azt kéne, ill. először a csatikat, utána a relék munkaérintkezőjét.
Mit értesz az alatt, hogy "a behúzót rövidre zárva tudom elindítani"? az indítómotorra adsz direkt pluszt?
Igen az FZR-ével is kipróbáltam, meg másik AC relével is.
A oldalsztender kapcsoló jó, üreset jelzi. A kábeleket biztosítékokat testelést átnéztem.
Pont úgy viselkedik a gép, mintha a gyorsleállítóval akarnák indítózni, de az Ac dolgozik. Vagyis indításkor felvillan az olajszintjelző (kicsit halványabban mint a gyorsleállítóval való indításkor), és nem történik semmi.
Ma is elindítottam egy kicsit rövidre zárva legalább töltse az akkut. Ja a töltés is jó. Lámpát felkapcsolva kb. 2,5-3 ezres fordulaton 13,45volt. Minden más elektronika hibátlanul működik.
Kezd nagyon tele lenni a tököm vele.
Mennyit fizetne a biztosító ha teszem azt véletlenül kigyulladna?
Én múltkor az egyik bütykösön kimértem. Áram van a starter gombnál? Eljut a behúzóbizgentyűig? Miért nem? Ha a behúzóbizgentyűre kötsz traktor nyomógombot akkor beindul? Baszott sok a kérdés......
mindjárt csinálok képeket a dobozról.
Közben meg is van...
A behúhóról a kék-fehér madzag kap egy kis negatív áramot akkor teker a motor. Most kicsengettem azt a vezetéket, és belemegy a fejidom mellett jobbról levő index relébe, viszont onnét nem jön ki a delej.
No lekaptam ezt a dobozt, és elég csúnya a belseje.
Ezt még nem cseréltem ki a gépen, asszem be kell egyet szereznem hozzá.
Ha indít (kattan a relé), a vezeték rossz, ha nem, akkor a relé.
Ha a vezeték, akkor indulj el rajta vissza. Az én szar kapcs rajzomon nem láccik.
Pont ezt beszéltük előrébb valamivel, hogy ez a motor sok ennyiért, még ha alkud az ember belőle, akkor is.
Szubjektív de nekem nem tetszik így csupaszon.
Üdv!
Ha úgy alakul, még visszatérek ide és úgyis kikérem a véleményetek.
itt van eggyel feljebb
Mit értesz az alatt, hogy "a behúzót rövidre zárva tudom elindítani"? az indítómotorra adsz direkt pluszt?
A oldalsztender kapcsoló jó, üreset jelzi. A kábeleket biztosítékokat testelést átnéztem.
Pont úgy viselkedik a gép, mintha a gyorsleállítóval akarnák indítózni, de az Ac dolgozik. Vagyis indításkor felvillan az olajszintjelző (kicsit halványabban mint a gyorsleállítóval való indításkor), és nem történik semmi.
Ma is elindítottam egy kicsit rövidre zárva legalább töltse az akkut. Ja a töltés is jó. Lámpát felkapcsolva kb. 2,5-3 ezres fordulaton 13,45volt. Minden más elektronika hibátlanul működik.
Kezd nagyon tele lenni a tököm vele.
Mennyit fizetne a biztosító ha teszem azt véletlenül kigyulladna?
-És azt, hogy érted, hogy nekem mindent többször kell elmagyarázni?!