Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiszta haszon nekem ez az ezres donor.
Jó az FZ-be az index relé (pontosítok: ugyanaz a típus) , és végre elindult a mocim.
Egy jókora kavics leesett a szívemről.

Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget.
Mondjuk volt amit nem értettem, volt amit szerintem az sem aki írta, de közös erővel összejött a hiba felderítése, és ez a lényeg.
Péntek 13-ra való tekintettel beállt a derekam mint állat, amikor tettem fel a kutyát a röntgen asztalra...Ráadásul kapálódzott is, alig bírtuk lefogni, pedig nem is fájt neki...
Szia!

Ma hozták meg a kábelt, nem mondtad hogy levélként adtad fel.
Annak sajnos ennyi az átfutása, de csomagként másnapra megkaptam volna. Mondjuk nem baj, mert így nem buritottam szét a rendszert.
Talán a kettőből egy jót sikerül majd valamikor összehozni, úgyhogy ez most megy pihenni megy egy dobozba.

Köszi!
. . Akkor az enyém is belpiacos mert 3.ba az is csak 180al megy
Sanyi a holland gyerek már megint úgy elhúzott és lehet hazaér.
Én is megnéztem az enyémet és igazad volt ábrus, tényleg csak 180-at megy..... 3.-ban.
Az a svájci. azzal (meg a fojtott szívócsonkokkal) csak 230 lesz a vége.
Most nekem sem megy többet, tegnap is megnéztem.
Gondolom bármit is mondanék hogy akkor miért nem indult az csak rontana a helyzeten.
Miért kell nekem azokat is tanulni ami a B és a többi rám nem vonatkozó kategóriát érinti kocsival mekkora tárgyat vihetek és mennyivel nyúlhat túl
Épp ebéd van de utána megmérem. (fejből 8-asnak tippelném de nem biztos)
Ja és meg kell hogy cáfoljam az enyém működik esőbe.
Azaz pontosítok amikor még nem volt szerelőnél működött azóta nem voltam esőbe.
Aha mert kell vennem 2őt és a boltba van 3 fajta menettel . . . .
Ha működik az akksiregenerálód akkor most bizonyíthat. Zsolti visz neked egy akksit valamikor, ha ebbe életet tud lehelni akkor tényleg csodálatos a cucc. 4,96V volt benne tegnap, egész este töltőn volt eddig, most van benne 11V. (ősz óta nem volt töltve és hideg garázsban állt, ki sem volt véve a motorból)
Most nemrég láttam az sms-ed. megmérjem?
nekem 110van mind a 4 be középsőbe 107,5 kéne de olyan nincs
. . .
de hülye vagy megfulladok, a kaja megakad a torkomon mikor elkezdtem röhögni
Királyság!
szassztok. 1hétvégégés a kresz 25 délbe be vagyok jelentve vizsgára. 27 eü tanfolyam. utána 1 hét alatt letudom a rutin és a vizsgát le zsíroztam mindent
kösz!
Ezeket a fúvóka méreteket találtam.Az enyém 2LF