Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként ha elindult akkor milyen?
mentem aludni
joccak
en meg mivel a motorom tokeletes,kimostam a sisakom.mostmar finom levendulaillatu
hát már csak az híányzott volna egy szinkron a 12 -enZsoti örömére
Ilyesmi rémlik nekem is, nekem nem kellett még állítani, csak a kibaszott bovdent cserélni....
az en 3he-men a bal oldalt az elso lanckereknel kellett vmi csavarral allitani.ha jol emlexem vmi palca tkellett beljebb csavarni.v a palca felett volt csavar?de ESSZEL!, mert egy negyed forditas nagyon sokat jelentett!
szted jo.sztunk nem. oszinten szolva azt csodalom,h abban az allapotban nem kezdtunk el karbit szinkronizalni,v szelepszarszimeringet cserelni
Milyen igaz.
na jó éjt skacok. ha valaki tud esetleg megoldást a problematikámra írja le nyugodtan ne tartsa vissza!
de tavaly még jó volt meg a múltkor is ma viszont mentünk és észrevettem. jaszi tudsz valamit mondani?
a 600 nál az oldalánál van egy csavar de jaszi mesteret kérdezni kék mert neki van 600 a De szerintem átkell nézni mert valoszinü rossz beállitás okoza
de értem.csak nálam a bovden jó csak nem emel ki szerintem rendesen.
majd akkor előveszem az adásvételit valamikor ha lesz rá időm de most azt sem tudom hol van.
azért kel oda vinni ott van a kuplung szerviz
Nem érted a lényeget jaszinak is zsotinál szakadt el a bowdene és kb hajnali 2 re meg is lett szerelvel zsoti szerszámos ládájábol
Oké,zsoké
Sokat javítana rajta egy név....
okés Bár szombat reggeltöl indul ujbol ithon a kerités tovább épitése Vasárnap is csinálom mert csak Hétvégén tudom az ithoni dolgaimat csinálni már lassan akkorsem De ha tudok elnézek vagy ha esetleg ti gondoljátok ugy akkor majd megbeszéljük
kösz! de szerelőhöz közelebb is el tudom vinni. na megtaláltad az mz-m?
Lehet vasárnap megyünk le szétnézni, takarítani, füvet nyírni...
jaja
ezt most ktöl és kérded?
Le kell vinni Üllésre, Zsótinak van hozzá szerszáma
Valakinek dolgozniis kel ha mán ti nemteszitek
de lehet hogy tudsz nekem segíteni. nem tudod hogy hol lehet állítani a motoromnál a kuplungon?nem emel ki rendesen szerintem.ha állok és berakom egybe akkor mindig szokott kattanni egy kicsit.na most már nagyobbat és ha fel akarom álló helyben rakni 2be akkor meg "darálja" a fogaskerekeket.