Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két éve egy túrán jött velünk egy új boxer BMW, na az tuti halk volt, ott kaptam erre kedvet először.
Aztán hallottam a Sanyiét, az igaz, agyon van fojtva, meg ő nem is pörgette, de az is halkan ment.
Brutál hanggal mentem 2 szezont, most ezt így fogom, csendesen.
Az a rövid és full nyitott Sebring nekem hangos volt, meguntam, most halk van.
Valamit nekem is kell néha szerelni, úgy irigyellek benneteket
öregedtek nem bírjátok a hangot? .
De még porosodik, csak a Zsoltival való csere ugrott a kawa miatt.
Pénzem meg nincs hogy megvegyem tőle. Ez meg annál többet ér, hogy 10 alatt eladjam.

Legrosszabb esetben valahogy ráfabrikálom az FZ-re, de ide igazából egy eredeti két dobos rendszert szeretnék, mert ugyan most az van rajta, de kicsit repedtfazék hangja van.
Azt hittem, ez már nincs meg neked - megvehettem volna... most épp halkítás project van az új R6 dobbal nagyon halk és puha lett a hang, és 1500-tól se rángat be.
Az nem teccik nekem se, hogy ezek a gyári dobok milyen buzi nagyok, dehát azért halk.
Sziasztok,

nincs valakinek normális áron, garantáltan nem lyukas FZR1000 vízhűtője?(92. modellév, 3GM alvázsz, kockalámpás)
p_s_@freemail.hu-ra ha tudnátok ilyet, akkor megküldhetné valaki, megköszönném!
Vagy esetleg más fajta hűtőt bele, pl. rézből amit lehet forrasztani is...v.mi tipp?
jó csapatást minden kartársnak :-)
Hát ez az az lett volna a kisebb baj ha pestre adod el de még ide is költözöl nem lesz jó neked itt nagy forgalom bűz bűnözés jó ott neked lent.
igen már ezt beidegeztem de most a célforgalmas kiegészítő táblákkal vagyok bajba .70 pont felett csinálom a vizsgateszteket folyamatosan lehet csak én spirázom túl
Az anyag külső széltől furatközép 14mm
most mi nem tetszik? nem adom el,koltozok
pupu egy kis segitseg, en igy jegyeztem meg a tablakat:
varakozni tilos egy athuzas, megallni tilos ket athuzas.vagyis a kevesebb athuzas az kevesebb tiltas, tobb athuzas,tobb tiltas.magyarul,ahol varakozni tilos van ott megallhatsz,de ahol megallni tilos van,ott meg csak meg se allhatsz. remelem ertheto,ahogy leirtam
csak hallkan megjegyzem,h nemsokara eggyel tobb FZR lesz pesten legalabb is ha minden ugy megy ,ahogy szeretnem...
Háát, akkor legyen inkább 137mm a furat közép távolság, hossz pedig 167mm :)
Ilyen magasságra gondoltam én is... akkor, ha jól olvasom a képeid alatt... nekem egy 130mm-es furat közép távolságú, 12mm furat átmérőjű, 6mm anyagvastagságú, 162mm teljes hosszú kellene!
2db! Ajánlatok akkor? Köszi PUPU!
160mm hosszú anyag 6mm és 130mm furat közép 12mm furat.
De ez már a végső határ itt nagyon kemény a rugó és majdnem hozzáér a lengőkarhoz a rugó és a lengőkar védő műanyag kapja az áldást a lánctól felülről.
Szia!

Sajnos ma sem kaptam meg
mindjárt megmérem neked valahogy
Azaz volt már 17es kerék van bent
Nekem ez van most
na mentem melózni, Pupu írd le kérlek mért gondolod, hogy a karbi nem okés. szasztok
Két körlámpás 87-88-as fajta. Most a hátulja ~90cm, azt szeretném megemelni 5-10cm-vel. Ahhoz mekkora furattávolság kellene szerinted? Illetve tapasztalatod alapján ennek van valamilyen hatása a láncra?
Ne gyakorold halálra magadat, mert azért fogod elcseszni a vizsgán.
Neked mikori fzr van? ha 88 utáni lehet más a kutyacsont hosszának a mérete mert más a himba a 89-től