en valahonnan letoltottem a service manualjat angolul.de mar fogalmam sincs honnan.beirtam a googleba FZR600 manual es kidobta. vmi pdforge v hasonlo oldalrol. de ha raeros,es nem felejte mel,akor du meg tudom nezni neked,es felrakom valahova
figyu mar a motorom ilyet csinal mindig,h klatty-klatty-klatty-klatty-klatty-klatty. a masodi kes 3. klatty kozott rovid ido telik el,az 5. es hatodik kozott van ilyen is,h nyikinyikinyiki. szted ez mi?
Sziasztok. A bontott karbiba amit vettem 1-2 karbiba 90-es fúvókák vannak ,3-4 karbiba pedig 92,5-ös.Az enyémben 110-es van mind a négyben.Az alapjárati mind a kettőben 20-as van.A kérdésem az hogy a fúvókákat cseréjem át vagy hagyjam benne a 90-est.Köszi
Szasztok. Mostanság értem haza...kicsit fáradt vagyok majd 13 óra meló után de sebaj. Na ábrus azt add össze, hogy amikor mentem be melóba tegnap délután akkor semmi gond nem volt a géppel, elsőre indult, szép volt a hangja, húzott ahogy kell....nem értem. Most meg ahogy jöttem haza reggel az esőbe, megint szarakodott.
csövi: regisztráltam az e-mailt, majd megírom melyik nap tudok menni, okés?
Pupu: hajrá, szurkolunk, hogy beférjél a hétvégi oktatásra és hamar meglegyen a hivatalos okirat
Beszéltünk hogy mit és hogyan de így nem tudok távdiagnózist csinálni, látni-hallani kéne. (ezért mondtam hogy kérdezze meg szindit mint ügyeletes limó és robogósofőrt)
"...Én a világ leghíresebb éttermében vagyok shéf..." Haverom fullkészen ezzel csajozott. (Amúgy a Mekiben süti a krumplit)
Tessék jobban figyelni
na ki tud nekem segíteni? kinek van 600-hoz szervizkönyve vagy honnan szoktátok le tölteni? meg kéne néznem a kuplungom.
csövi: regisztráltam az e-mailt, majd megírom melyik nap tudok menni, okés?
Pupu: hajrá, szurkolunk, hogy beférjél a hétvégi oktatásra és hamar meglegyen a hivatalos okirat
Ekkor engem mindig valami sorscsapás ér