Szia! Már sokkal jobb,már alig sántikálok. Javulok,lassan de biztosan. Sokat melózok,csináljuk a garázst a Tesóval,már nem sok van vissza. Még külső szigetelés,és az akna betonozása van.
na van egy kérdésem! ábrus ha elolvasod válaszolj kérlek?!
a múltkor mondtam ugye a kuplungom.na most egyedül a kuplung karnál állítottam a feszességen hogy nagyobb legyen a holtjátéka és úgy veszem észre hogy most fasza is lenne minden.szépen veszi a 2 is üresből felfele meg mindent.de ami zavar!ha engedem ki a kuplungot akkor az utolsó 1,5-2cm-nél kezd el fogni és elég nehéz így csúsztatni.lehet valahol állítani hogy több legyen a "játszási" út? vagy azt ott alul lehetne állítani?
ne akard hogy csalódjak benned! te miért nézed ezt a fos műsort? szörnyű hogy ez kell a magyarnak.egy 8 általánost végzett alkoholista tróger buzi aki félistennek képzeli magát.szívem szerint lebasznám a Taigetoszról!
http://vimeo.com/23718095
a múltkor mondtam ugye a kuplungom.na most egyedül a kuplung karnál állítottam a feszességen hogy nagyobb legyen a holtjátéka és úgy veszem észre hogy most fasza is lenne minden.szépen veszi a 2 is üresből felfele meg mindent.de ami zavar!ha engedem ki a kuplungot akkor az utolsó 1,5-2cm-nél kezd el fogni és elég nehéz így csúsztatni.lehet valahol állítani hogy több legyen a "játszási" út?