A következő dolgokat sikerült beszereznem elektronikus formában, ha valakit érdekel, szívesen megosztom!
- FZR 1000 '89 Repair Manual (German)
- Yamaha_FZR1000_'91-93_Owners_Manual
- Yamaha_FZR1000_Genuine_Catalog
- Yamaha_FZR1000_PRKit_1987
Úgy döntöttem, hogy tényleg kiszedem, mert az a pár csavar már tényleg nem számít, és különben is ha már csinálok valamit, akkor legyen rendesen megcsinálva . Aztán amúgy is az elmúlt 10évben nem volt szétszedve, azt mondta a volt tulaj, h minek, csak utána kell tölteni kicsit
nincs egy honapja,h szetbontottam,es nem bantam meg en se,h kiszedtem,kitakaritottam,stb.az egyikben olyan budos votl az olaj,mint a zaptojas.a masikban meg fincsi olajilaltu.ezen kivul honnan tudod megallapitani,h mennyit kell utanatolteni?le kell engedni,akkor meg ott marad a szmotyi az aljan.gany munka,de muszajos.
erdemes kiszedni,mert miutan kicsavartal mindent,es eltavolitaottad a zeger gyurut is,szet kell rantani.es nem egy szerencses dolog rangatni egy egykerekes motort .amugy nem nehez kiszedni,ha jol emlexem 3 rogzitesi pont van.
A legegyszerűbb ha felülről bontod meg, kihúzod a szárakat és csak a szimeringet feszegeted ki belőle.
De ez esetben nem lehet kitakarítani a csizmákat, és a rossz minőségű koszos olaj legalább annyira káros mint a rossz szimering.
Én épp ez miatt rágtam be a "szerelőmre" mert ősszel tedd a jelenlegi telókba új szimeringet. De az egyik szár rossz volt, ezért most meg kellett ismételni a műveletet. Mivel nem ért rá magam oldottam meg, és nem is bánom a dolgot, mert tiszta rittyó volt a csizmák belseje, és a szelep környéke. Tőlem meg simán legombolta az 1 liter olaj árát, és lehet még utána sem töltött. De az hogy nem szedte szét, csak a szimeringet kapta ki belőle az biztos.
Keddtől péntekig egészen hasonló időjárás, igazán nyárias napok sorozata következik: sok-sok napsütésre van kilátás, és a délutáni gomolyfelhő-képződésből csak néhol alakulhat ki zivatar, zápor. A hőmérséklet 28 fok körül alakulhat az időszakban (lesznek helyek, ahol a 30 fokot is meghaladhatja majd a maximum)...
bár lehet valakinek fog kelleni, mert már én sem emlékszek mi honnét van
- FZR 1000 '89 Repair Manual (German)
- Yamaha_FZR1000_'91-93_Owners_Manual
- Yamaha_FZR1000_Genuine_Catalog
- Yamaha_FZR1000_PRKit_1987
De ez esetben nem lehet kitakarítani a csizmákat, és a rossz minőségű koszos olaj legalább annyira káros mint a rossz szimering.
Én épp ez miatt rágtam be a "szerelőmre" mert ősszel tedd a jelenlegi telókba új szimeringet. De az egyik szár rossz volt, ezért most meg kellett ismételni a műveletet. Mivel nem ért rá magam oldottam meg, és nem is bánom a dolgot, mert tiszta rittyó volt a csizmák belseje, és a szelep környéke. Tőlem meg simán legombolta az 1 liter olaj árát, és lehet még utána sem töltött. De az hogy nem szedte szét, csak a szimeringet kapta ki belőle az biztos.
Perceken belül újabb zivatar éri el észak felől a főváros nyugati felét, Szentendrén már esik. Kövesse radarképünket!