Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lelki szemeim elott latom,hogy oldja meg egy no a helyzetet:
baleset,meglatja,leall.
uristen uristen uristen (5perccel kesobb) jaj mit tegyek,hivjon vki mentot,uristen. (10 perc mulva a klinikai halal beallta utan) ursiten,most mi van,mit ir a konyv,uristen,hivjon vki mentot...
azt sem ertem soha,h az osszes amerikai filmben,ha tortenik vmi,akkor odarohannak FELEMELI a serult fejet (!),fuggetlenul attol,h epp most torhetett el a gerince,majd ordit,h hivjon vki mentot.pedig ott a zsebeben a telefon.miert nem hiv o?meg minek mozgatja azt a szerencsetlent?tudom,en vagyo ka hulye,de akkor is...
en megallnek,odamennek,lelegzik,mentot hiv,es kozben kiallok feltunoen,h ne menjenek rajta keresztul.aztan megkernem az elso autost,h segitsen, de hozza ne mnyulok a serulthoz,mert emg nagyobb kart tehetek benne,mint amiben most van...
olvasd el még 1x amit írtam...HA komolyan gondolja - ergó nem a konyhán szeretne megdögleni, akkor kell mindent megtanulnia...de pont tegnap mondta a főnök, hogy nem vesz fel több embert.
Kalányosék karavánjához? Én nem láttam semmit - max elmegyek benzinért

Majdnem jó.
Aztán eldöntöm hogy hívok-e valakit, mert kalányosék karavánjához lehet elég csak a rendőrséget értesíteni.
Jaaaaa, te ezt most tanultad Hirtelen nem tudtam volna így leírni, csak paraszti ésszel: Megállok, körülnézek, hogy mi a fax van, odamegyek hozzá, aztán hívok valakit...
Poti, a főiskolán (meg az erősebb középiskolákban) függvényt deriválnak, mátrixban számolnak, nem hinném, hogy ez a tudás kell egy lejárati idő felíráshoz
Amiket leírtál, nem hiszem, hogy tudni kell az utolsó pultnál szaladgálónak (vagy igen?)
Ha igen, akkor meg nem lehet annyira nehéz, csak a síkhülyéket szórják ki.
Na mentem füvet nyírni pá
Eldobod a gépet kitöröd a bokád nem tudsz mozdulni, akkor se tudsz segíteni. Mit tanultál a baleseti helyszínről kreszbe gondold végig.
1. Helyszín biztosítása.
2. Tájékozódás.
3. Sérültek ellátása.
4. Mentők értesítése.
Pötyikém 2 évet dolgoztam pizza hutban. Ott is voltak szabályok amit fejből kellett tolni keményen mégse kellett érettségi
Jó reggelit,Pupu holnap vizsga!
Ha az én haverom esett volna ekkorát, akkor dobom el a gépet és rohanok oda hozzá, nem szépen lassan gurulva megállok
Háát Pupu bácsi, az az össze kell hányi 2 csirkeszárnyat, az ott kezdődik, hogy leellenörzöd a csirkét, amikor meghozzák, a lista szerint, bevételezed, hőfoka, vágási dátum, lebookolod a gépen, berakod FIFO szerint a hűtőbe IM standard-nek megfelelően. Ha fagyasztott olvasztod vizesen vagy szárazon 1 gallon víz/perc átfolyási mennyiséggel, ha szárazon akkor dátumozod kiszedés, olvadás kezdete, olvadás végezte, lejárati idő, stb. Ha friss, akkor berakod a kurminátor-ba (lapos fedelű pácológép) aminek tudod, hogy 15 percig megy, tudod, hogy egész-fél-negyed adag pácolásához adott termékhez mennyi gramm pácpor, hány gallon víz, hány l/kg jég kell. Ha megvan a pácolás, akkor tudod, hogy mennyi idő a csepegtetés, az utána lévő eltarthatóság, tudod a pác címkén miket kell feltüntetned(név, termék, vágási dátum, mennyiség, lejárati idő, aláírás, stb.) Természetesen tudod az összes standard-et minthogy a csirke nem kerülhet közelebb a fölhöz 15 cm-nél, tudod, hogy a kivett csirke 2 percnél többet nem tölthet a paníron kívül, a panírozott 5 percnél többet nem tölthet ebben az állapotban és akkor még annyi mindenről nem beszéltem, hogy nagyon sok mindenről. Ez csak kívülről amikor betömöd a kaját akkor néz ki ám könnyűnek
küldtem mailt
na nekem kész asült tojáska megyek befalom
en az elobb csinaltam kis levesket magamnak.kicsit kiabrandito volt a zacsis leves,foleg,h egy tasak teszta votl benne,egy kis tasak fuszer,es egy meg kisebb tasak olaj.eleg gusztustalan volt igy,de az ize finom.ja es gombas kinai votl az ize,de gombat nem talaltam benne.se csirket.de meg kinait se. de jol esett.tipikusan az,h nem akarom tudni mi van benne,csukom a szemem es eszem.
én meg azon gondolkodom hogy reggel ettem utoljára nem tudom nem e kéne vacsizni valamit
+t
ja es ezutan megkerdezte mit sportolok.mondtam neki,h motorozom.lattam mar torzul az arca,es akkor hozzatetem,h kocsmasportolok (biliard,csocso,darts) itt mar szerintem kezdte sejteni milyen ember vagyok. meg egy kiserletett tett.kerdezte milyen sportot nezek a tvben.kozoltem,h a forma-1-et,mert azon jot lehet aludni.ekkor egyetertoen bologatott,es letett arrol,h sportrol beszeljen velem de kitarto volt
en pl tornaztam.meg elotte angol tanarnal voltam.azt modnta nem vagyok remenytelen eset,csak ha vkinek bemutatkozom ne csak a motort emlitsem meg,mint hobbi.ezert hozzatettem,h szeretem meg a filmeket,es a bowlingot.erre rohogott.nem ertem
Na mivan micsinál mindneki ? Gyereket?
,
Thomas007 adj már valami elérhetőséget. Emil is jó.
Jó estét