Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oks,

majd ha találsz olyan okítást amivel megvan fél óra alatt azt is linkeld be légyszíves
Ja és azt se felejtsük el ez átlagos 70kg emberekre van méretezve.
Most olvastam a fastride magazinban a futóműtuning résznél.
Mondjuk te meg a Laci belefértek én már nem
Több hét,párszáz kilométer ,de végig élveztem
Türelem kell hozzá
De nekünk 1xübb mert elöl csak előfeszítés van könnyebb belőni. nincs húzó nyomó meg mittudomén milyen tekerentyű.
Az az, az a RIDER SAG, hát az nekem jóval kevesebb, elöl-hátul. és akkor a csillapítást még el se kezdtem vizsgálni
lehet van benne okosság, de végigolvasni is elég volt
végigcsinálni biztos nem lenne türelmem

ez neked mennyi idő, ha a leírtak szerint csinálod?
Az az, amit Motorino betett, abban van okosság kösz
A 16-os első lánckerék az FZ-n eredetinek számít, azt még a lánc vásárlásakor vettem.
A 45-ös hátsót és a 17-es első lánckereket meg örököltem a donor genesis felnivel.
Én ez alapján szoktam állitgatni a futómüvet:FUTÓMÜ BEÁLLITÁSA
Én is 1el kisebb elöre meg 1el nagyobb hátra és cuki(by Adam) lett .Igy már megfelelöen gyorsul
kesobb leszek,megyek megnezem a filmet.
Asszem 1x Te linkeltél egy oldalt, ahol a futmű beállítását taglalták, nem találom, ha tudod, told már be (már ha télleg Te linkelted anno)
én most tettem előre a 17-es helyett egy új 16-os fogaskereket, és hát ég és föld a különbség, (hátul 45-ös)

de hát ilyen kis köbcentis szerkezeteknél minden apróság számít.
C45-ös az acél fajtája ,nem a fogszáma
De nekem semmi nem az eredeti.
Ráadásul ilyen kombinációban lehet hogy egyedüli a cucc, mivel FZ váz, genesis lengővilla, exup rugó, 3GM kutyacsont ami ha jól mértem 175mm-es (furatközép.) A rugó lágy beállításon van. Most 2cm-ert süllyed amikor ráülök. De majd megnézem akkor is ha a kereke a földön lesz, mert most állványon van, épp csöpög az olaj belőle
Lementem, megnéztem, C45 van ráírva, de a leírásomban meg gyárinak 47 szerepel
Még1x le kell mennem. és megszámolni
Elöl meg ugye 17.
De menszeszkor forditott adagolás szükséges
enyém is szinkronos
ja es motorszereleshez kapasbol 2 dobozzal
Sztem a gyári méret, de mindjárt lemék, megnézem - cserébe válaszolj, amit lentebb kérdeztem
attol fugg hanyat veszel be.otthonra eleg 3 szem.munkahoz 5 kell
Munkahelyi stresszre vagy otthonira való?
bevettem 5 tablettat.hat
amugy finom epres izu