Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tökre jófej tőled, hogy meghívod magad egy Pizzára és egy Cola-ra.
De, gondolom nem adsz pénzt Cola-ért. Vettél egy kis Cola-t mikor odamentél a KFC-ba, és onnantól csak töltöd.
valamelyik nap gyere át és szétkapjuk a kicsit. kapsz pizzát meg cola-t.
hát nem, de mikor tolod már át az arcodat?
itt szgeden 1000Ft-ert masoljak le,de az immo chipet neked kel atrakni
nekem hal isten minden megvolt,meg komfort elektronika is,konkretan csak a madzagokat kellett osszekotni.az volt a viccesebb,h kitalaljam melyi kmadzagot hova mivel az enyembe van elektromos tukor, kozponti,elektromos ablak,hangszoro,minden,ott volt egy nagy halom kabel.de megoldottam.egyiket kihuztam,nincs zene.na akkor ez a hangszoro. masiakt kihuztam nem mukodik a tukor. ez is megvan.mar csak 1 lehetosegem volt az ablakra es a zarra.6 kabeles. kimertem,es rajottem,h a vezerlo kabel kozos.ezutan mar egyszeru volt...
hasonló.
nem a bekötősdi a nagy valami.
20 perc.
az a gáz ha gyárilag nem volt benne (mint pédául a CSoda Fóbia Lájt nevű szutyvadékba)
motortérből kábel be. Műszerfal bont, ajtók szétszed. közp. motor betesz (én vettem gyári elektromos zárat bontottat, azt raktam bele)
+ mivel Lájt a drága, még egy nyamvadék szivargyújtó sincs benne, így az is került be. Mosán lehet dzsípíeszelni is.
Cakli pakli az első ajtók villanyosítása a kábellekkel, kp. szettel, elektromos zárral együtt 16-ba és 2 teljes napba került.
A bicskakulcsot magát okosba megoldottam. A kulcsmásolós fasz 10 pénzért akarta megcsinálni úgy, hogy a gyári kulcsomat szétvágja az immo chip miatt.
flex, reszelő, recés konyhai kés kis epoxy ragasztó, és kész is 1 óra alatt megvolt táv is.
nekem is sikerult bekotni a riaszto nelkulit.vegtelenul egyszeru igy utolag a riaszto se lehet sokkal bonyolultabb,csak ertelmezni kell a kapcsolasi rajzot. meg kivenni 1-2 nap szabit.
az enyem emeli az ablakokat is ha zarok,es a csomagtartot is zarna,de azt nem tartottam fontosnak bekotni.villog is,es integet,ha elhagyoma tesco parkoloba(ami velem eleg gyakran elofordul )
Te ne tudnád aki fluxuskondenzátor építtetett a fóbiába hagyjad már
nem nagy v.mi.
de, nekem csak központi.
nincs riasztó.
nemtoom azt hogy kell rájakötni.
Nehéz ügy a bicskakulcs? Nekem is meg kéék csinálni, mert a risztó benne van, de a távirányító leszakadt. Jobb lenne túúúúúúú in van.
Kérdezd Jaszit szerintem ők hoztak egy töröttet.
Aha jól néz ki de se csizma se védő
http://www.zeroshift.com/trans...

honda motogp váltója elvileg
relatív új, de a 125-ös
Pupkám tudtam, hogy rád mindég számíthatok.
Gyere megveregetem 1 szívlapáttal biztos elmúlik a hátfájás is
nemtucc véletlen egy bontott balhátsó ablakemelőt ócsójér?
központizár szerelés során elvérzett. Most nincs benne a szerkezet. Az üveget 2 műanyag cső tartja. Az van beleszorítva.
Kész a bicskakulcs hozz. Nagyon vagány lett. Büszke vagyok magamra.
(Ha nem fájna a hátam megveregetném a saját vállam)
Az új bws volt az?
akkor te sem jössz strandra?