Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek nagyon betegek ezek tudnak építeni milyet repült a végén a dombon
Én is ezen nőttem fel és azóta sem hallottam jobbat nála.
ezen nőttem fel otthon faternak volt 1 csomó bakelit lemeze azon hallgattuk
Na végre! A világ legjobb zenekara, aszittem nem szeretitek...

- Anyu, vegyél nekem játékautót!
- Kicsim, azért, mert lefekszem apáddal, még nem kell anyunak
szólítanod!
- Akkor hogy szólítsalak?
- Normálisan, mondd, hogy Tibi!
SANYIKÁÁÁÁÁÁM bikic
Nana! Mindent hallottam!
. . . . .
ja, vágom !
Ja neeem csak névrokonság csak annyi a közös ha akar valamit ez is a farkát csóválja.
gödröt ásott, Krisztinek hívták a barátnőjét, és volt egy FZR-e?
. . . . .
1. lehet melege van és hűsöl
2. Lehet a kertbe sok a föld alatti rágcsáló egér pocok vakond és azt hallja. Itt volt 1 aranyos kutyu a csövi és állandóan az egereket ásta ki és ette meg ásott akkora gödröt hogy a parkolóba eltört a féltengelye a octáviának
Tudod mi a szar? HA Pötyi van szolgálatba is ezt mondják.
Hívd ide azt a manager csávócsajszit.
Poooontosaan .
Ez a buzifejü ementálit csinál a kertből. Akkora lyukakat ás, hogy iszonyat.
Ja, és mindig a földet valahogy a járdára és a lépcsőre juttatja. Ki érti ezt.

Én is csináltam már ilyet. Ott vettem üditőt (csak azt, mert a szőrös csirke nekem nem bejövős, egyedül az a longer vagy mi volt finom)
lementünk a 0.-ra a Fórum-ban megnéztük a motor kiállítást. Felmentünk 50 perc után és simán megtöltöttem a poharat.
Egy mocskos szót nem mert szólni senki sem.
. . És miket csinálhat még ha nem vagytok otthon ez neki megszokás volt és csak utána jutott eszébe hogy otthon vagy
Figyeld a Pötyit mindjárt védi a mundér becsületét
Mi is azt szoktuk mikor keresztlurkókkal megyünk 4en. 2menü 1 nagy kóla és percenként fordulok a csaj már szólt 1,5ó múlva de az volt a bibi hogy még volt a kajából és hát szopóka volt neki. Mondom hívd a manager csávócsajszit de nem hívta inkább bocsánatot kért és elment én meg utána és szóltam a kollégának hogy hívja a manager csávócsajszit. Ő bocsánatot kért és a gyerekeknek adott kárpótlásként ilyen menübe való játékot
készítek vacsorát !

Kutyából nem lesz szalonna, de hogy kolbász igen, az hétszentség !