Basszátok meg 1 ó itt ülök és olvasok vissza egész hónapba nem volt 3 oldal szófosás pont ma kellet lennie mikor amúgy is szar napom van. 63pon 3 ábrust elbasztam ilyen rendőrös merről kerülős meg villamos merről elengedős +autóval azt hittem ez az ami rutinból megy meg volt segédmotoros kérdés 2 hiba hát arra nem számítottam és 1 et mellé nyomtam. Úgy izgultam izzadtam mint állat péntek délelöttre bejelentkezdtem megint vizsgára.
sziasztok.tegnap kicseréltem a karbit és az istennek nem tudom beállítaní az alapjáratot.vagy alacsony vagy túl magas.de viszont jobb mint volt.egy kompresszió mérés.szelephézag ellenőrzés.meg karbiszinkron lesz még szerintem.
ha mesz abrushoz szoljal nekem,emgyek vele,v ha postan akarod kuldeni,betesszuk az idom melle a mezet,hatha osszetorik az uveg es kap egy joragacsos aranyszello idomot.vagy kettot
Szevasztok! Na gyerekek.
itthon vagyok tápon
tegnap reggel arra keltem nagyon fáj a hátam. jobb lett, éppcsak éreztem napközben.
elkezdtem konyhapultot eszkábálni némi fenyő léc és egy kevés munkalao segítségével tegnap este. Egész jól sikerült.
A hátam is.
ma reggel nem bírtam lemászni az ágyról. A kormányt tekerni pedig kínszenvedés volt. Doki írt 2féle bogyót és egy kenyőcsöt
most az egyik bocsó fájdalomcsillapító hatása miatt tűrhető, de nagyon vacakul vagyok.
itthon vagyok tápon
tegnap reggel arra keltem nagyon fáj a hátam. jobb lett, éppcsak éreztem napközben.
elkezdtem konyhapultot eszkábálni némi fenyő léc és egy kevés munkalao segítségével tegnap este. Egész jól sikerült.
A hátam is.
ma reggel nem bírtam lemászni az ágyról. A kormányt tekerni pedig kínszenvedés volt. Doki írt 2féle bogyót és egy kenyőcsöt
most az egyik bocsó fájdalomcsillapító hatása miatt tűrhető, de nagyon vacakul vagyok.
Hídd fel!
1 bigmac szendvicset kérnék.
KEDVES SANYI! rákérdeznél légy oly szíves a Szilveszteréknél kuplunglamellára? hálás volnék!