Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kellene 500ezerért, ha napelemes lenne.
na most akkor meg van vagy sem?
akkor tanulj péntekre mert baj lesz!
Ja és MISSION COMPLETE 7:32 72pont . . . . . . . .
Basszátok meg 1 ó itt ülök és olvasok vissza egész hónapba nem volt 3 oldal szófosás pont ma kellet lennie mikor amúgy is szar napom van. 63pon 3 ábrust elbasztam ilyen rendőrös merről kerülős meg villamos merről elengedős +autóval azt hittem ez az ami rutinból megy meg volt segédmotoros kérdés 2 hiba hát arra nem számítottam és 1 et mellé nyomtam. Úgy izgultam izzadtam mint állat péntek délelöttre bejelentkezdtem megint vizsgára.
Ne parázzatok már ennyire, ha nekem elsőre ment, akkor mindenkinek megy! Nem hülye a Pupu, már rég megvan neki biztosan.
oks
sziasztok.tegnap kicseréltem a karbit és az istennek nem tudom beállítaní az alapjáratot.vagy alacsony vagy túl magas.de viszont jobb mint volt.egy kompresszió mérés.szelephézag ellenőrzés.meg karbiszinkron lesz még szerintem.
hát fura hogy még nem jelentkezett de lehet elment az unokaöccseihez.
pupu mizu mar?
ha mesz abrushoz szoljal nekem,emgyek vele,v ha postan akarod kuldeni,betesszuk az idom melle a mezet,hatha osszetorik az uveg es kap egy joragacsos aranyszello idomot.vagy kettot
Biztos áránbúú van, vagy van egy 465 e Ft-os kötvény tekerve a kormányrúdba.
köszi
Annyit adtam volna érte.
Akkor lehet megér 35-öt
Haverom binyiglije. Állítólag 500eFt....
akkor mielőbbi gyógyulást!
Ismerősnél. Még így is drágáltam. Két éve, valami 7600 körül volt. Egyébként Szigetszentmiklóson.
Szevasztok! Na gyerekek.
itthon vagyok tápon
tegnap reggel arra keltem nagyon fáj a hátam. jobb lett, éppcsak éreztem napközben.
elkezdtem konyhapultot eszkábálni némi fenyő léc és egy kevés munkalao segítségével tegnap este. Egész jól sikerült.
A hátam is.
ma reggel nem bírtam lemászni az ágyról. A kormányt tekerni pedig kínszenvedés volt. Doki írt 2féle bogyót és egy kenyőcsöt
most az egyik bocsó fájdalomcsillapító hatása miatt tűrhető, de nagyon vacakul vagyok.
nincs ezeknek a szilveszteréknek telefon?
Hídd fel!
Mit mond a frissen végzett bölcsész az előző évben végzett bölcsésznek?
1 bigmac szendvicset kérnék.
Mentem du.-ra.
4ü.
Kértem Sándorunkat 3x is, hogy kérdezzen már rá Nekem legyen oly drága. De akkor most megint megkérem.

KEDVES SANYI! rákérdeznél légy oly szíves a Szilveszteréknél kuplunglamellára? hálás volnék!
Kösz! Akkor megnyugodtam.