Tök mind1, hány kg vagy, az a lényeg, hogy annyit mennyen össze, tehát hogy meglegyen az a 25-30mm, nekem, girnyónak lágyabb rugó kell, neked, masszívabbnak meg keményebb.
Az R1-et nekem is magamra kell majd szabni,de szeretek ilyennel foglalkozni izgat mit tudok kihozni belöle
Most mennem kell némi alkoholt elfogyasztani ,megjött Pityu sógorom
Nekem sima a hátsó az elsőt majd megnézem de majdnem koppra be van tekerve és 10w olaj van benne de puhának tűnik mikor satu elsőt húzok de nem koppan úgy fel. A hátsó meg az emelés miatt bekeményedett rövidebb lett a tengelytáv és más lett az erőkar. De nem pattog nem zavar.
Igyvan!Elöl csak elöfeszités van azt beállitod aztán tudsz majd az olajjal variálni.Nekem gyorsan berugózott az eleje10w helyett kapott15W-s olajat.Megvagyok elégedve az eredménnyel,mondjuk amit leengedtem belöle az már csak valami zavaros hig lötty volt
Hátulján az Exupnak van csillapitás állitás iscsak most nem jut eszembe húzó vagy nyomó .Emrének az van hátul
Megnéztem a vezetési beosztás minden H-vizsga K-V vezetés 8-20ig
szóval most következő hétfő kilőve a 3. hétfőn meglesz az összes vizsgám +4 munkanap után mehetek be a papírért a felügyeletre utána önkori és kb 2-3 hét ha nem lehet sürgősségit kérni. Azaz kb juni végére kézbe a papír ha minden jól megy
Szerintem keresd meg a bazsikaa -t
a mail címe is ez freemail-es
úgy rémlik neki vannak még idomok
Keresek FZR-600-hoz kétoldali alsó idomokat. Ha valaki tud segíteni jason1989@freemail.hu címre irhat.
Köszönöm.
http://hu.metalfest.eu/
Most mennem kell némi alkoholt elfogyasztani
Hátulján az Exupnak van csillapitás állitás iscsak most nem jut eszembe húzó vagy nyomó
szóval most következő hétfő kilőve a 3. hétfőn meglesz az összes vizsgám +4 munkanap után mehetek be a papírért a felügyeletre utána önkori és kb 2-3 hét ha nem lehet sürgősségit kérni. Azaz kb juni végére kézbe a papír ha minden jól megy
(jól tart az asszony