Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez 1 kicsit erős így reggelre nem is ittam még kávét de 1 ből felébredtem.
Jó reggelt most keltem
Sztem 6ccázas, a jobb idomon lyuk van a deklinél.

Persze hogy megcsinálom az akksidat, add oda Zsoltinak, vagy valami módon juttasd Szegedre qFerinek (ott sokat vagyok mostanság)
A rugót meg mondjad, me késő lesz (akarok csinyátatni víkonyabbat rugókészítővel, van itt a faluban 1 öreg mester, aki ilyennel foglalkoz)

Ez kiment a fejemből,az enyémet vagy másfél éve nem láttam
Ezres volt.
Sziasztok , teljes a létszám a fórumon ? Csak erős idegzetűeknek !
http://www.langlovagok.hu/kepe...
Az eredetvizsga kimaradt, de Elnökünk emberei biztos hogy nem felejtenék ki.
Na majdan megnézem de menek alukálni mert reggel korán menünk mert nem végzünk ell JÓ cakát
Tömören ez a lényege
profilomban
Mert ebből ugye természetesen lesz:
-Átírási illeték (persze valami jó kis szorzóval, mert 49cm3 után lófasz lenne a jelenlegi összeg)
-forgalmi engedély és törzskönyv (ez ugye önmagában 12e)
-a rendszám díja (jó, az csak pár ezer Ft)
-időszakos műszaki vizsga természetesen
-teljesítményadó (persze ehhez is kell valami hatványozó tényező mert 2-3kw után ugye...)
És már minden rendben is van. (és ez a gyökérarcú barom meg tapsol hozzá! )
Biztos ő a főnök
De mutatnék neked v mit Dobj mail cimet
Én azon borultam meg hogy leírja a faszkalap buzija hogy fizessenek a robogósok is mert ők is használják az utakat.
Mert ugye tömegével vannak azok a robogótulajdonosok akiknek semmi más járművük sincs ami után minden szart fizetni kellene és csak úgy ingyen furikáznak.
Világos: Én most fizetek a Rönó után, a két nagymotor után, meg fizessek a robogó után is, mert ugye használom vele az utakat, természetesen egyszerre az összessel.
És ezt lelkendezve leírja egy autós újságíró! És ezt a köcsögöt hogy nem verték agyon a szerkesztőségben?
Lényeg többel támogatom az utak fentartását(JÓGCÍMEN meg ez az ) mint sok autos
Hát igen De! Ez épp olyan mint a régi súly adó most teljesitmény címen fízetünk kb 3 szor annyit mint a kocsik .Hol rongálom én az utat jobban mint egy autó ? Ez is valamiest ilyesmi dolog
Hát ezzel sikerült kiborítania a gyökér cikkírónak!
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a 4.pontot. (a demagóg barom állatja! )
Már igen csak érett a csere...kb összesen 2-3dl olaj volt a két szárban...
köszi Thomas megtaláltam.
hat basszus ezt a filmet holnap este is megnezem
sirva rohogtem, mekkora allatok