Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rézzel van fórasztva a papucs,de nem ott tört el,hanem mellette.
1.5 alatt nincs GW , így ez sem chopper.
max.35e
Eredetileg se 1 darabból van - úgy van összehegesztve
De a válasz: igazából attól függ, ki és mivel hegesztette... ha profi, akkor bírnia kell.
Kép?
neked 12es jó lesz nem vagy még felnőve a feladathoz
én is így vagyok vele. 16-17-ért teszkós szemetet kapni csak.
Emre linkelt egy mérettáblázatot. Nagyon fontos!
Érdekesség: Elmentem a K&H-hoz biztosítást kötni az átíráshoz. Náluk volt előtte egy B7-esem még az MZ-ről, ezt tetettem rá.
Sorolja a mandarin a kedvezményeket hogy mi jár nekem a díjban, erre én mondom hogy nem hallottam a túramotor/chopper opciót, pedig a neten láttam azt is. Kérdezi hogy ez milyen motor. Mondom neki hogy olyan mint az újságírónak a bordó kanapéja amelyik itt szokott állni az épület előtt (1,8-as GW) csak régebbi. Kotort egy jegyzetet hogy erre a motorra sajnos ezt nem lehet igénybe venni mert ezt csak túramotorokra és chopperekre vonatkozik.
Nem úgy van az!
méret?
nem cipő ez.
Nem sokat mehettek vele,vagy a hátsó fogsor tök új.
Sztem ez kb ennyi. Meg. 21000ft-ért nem sokmindent lehet kapni. Csak a méret legyen jó.
Szia Sanyi! Ez a vas megért ennyit? Scott
Megállt bennem s az ütő mikor megláttam. Előtte a Mecsekről lefelé jöttem haza melóból.
Köszönöm kérdésed jól. Épp vacsorát főz az urának.
Nemrég jöttünk vissza az állatdokitól.
kutya 3900 Ft-ért kapott injekciót, ami nem is biztos, hogy használ.
A cég fizet nekünk fitness bérletet. Holnap mennek tae-bozni. Én pedig nagymuterhez kimegyek bojlert javítani.
Sanyikám kéne valami veszélytelen hobby után nézni
Sziasztok!

Eltörött a paraszbike-om váza,a hátsó kerék tengelyénél.(Acélváz cro-mo) Szépen le lett csiszolva,és Co-val körbevarrva. Utána flexxel kiigazítva,lefestve.
Kérdés: Tartós és megbízható lesz ez a varrat,vagy inkább nézzek másik váz után. Fontos lenne tudni,nehogy megint valami beüssön.
Átírattam a Hondát. Mivel nincs rajta műszaki így a következő a menetrend:
-átírják a nevemre a rendszerben
-megkapom(majd küldik) hozzá a törzskönyvet (6e Ft)
-kifizetem az illetéket:1085x24Ft=26.040Ft
-beírják a régi forgalmiba hogy én megvettem de nem adnak újat csak akkor ha le lesz műszakiztatva (ez nincs határidőhöz kötve és akkor kell fizetni érte:6e Ft+545Ft a címke a rendszámra)
A mindegy mennyit erre a csomagra értettem, mert ez max. 2-3 kg lehet.
Kinga jól van?
eurosport 2 20:00 sbk amerikából live utána brit sbk és 23:30euro 1 en sbk 2 futam
az akármennyi az max 20. kg, és 990 Ft volt tavaly a standard.
asszem 1050 Ft lett.
Szia Ábri neked is.
gaz?