Ez a legbiztosabb megoldás,mert ha ki is ugrik sebességből,a kijelzés is ugrik vele,persze ehhez az kell,hogy a kukactengely vége hozzáférhető legyen.Az 1000-n kinn van a vége?Mert nálam sajna nincs!
Van 1 ötletem a fokozatjelzőre. A műanyag kupakba ahol az üresnek is van az érzékelője rakni kell +5db érzékelőt és a kukactengelyen az érzékelő ahogy forog adja a jelet.
jólvan akkor holnap felhívom őket, ne baszogassatok. Gondoltam Sándorunk tud intézni valamit, lévén, hogy viszi oda a motorokat folyamatosan, hátha van valami kedvezmény.
holnap olyan hangulatba kéne fel kelnem és olyan időbe, hogy neki tudjak állni a gépnek.
Ilyennel azért nem is mertem volna foglalkozni (pedig jó) mert:
-túl drága
-nem sokáig gyártották őket
-baromi ritka és szinte csak az USA-ba vitték
-ezekhez (Kawasaki XVZ-Suzuki Cavalcade-Yamaha Venture R megkésett válasza a Goldwingra) tényleg szar sincs nemhogy bontott alkatrész
-a Goldwing a legismertebb/legelterjedtebb (nem azt mondom hogy a legjobb!) és ezért ehhez van bontott cucc
Ja,van egy apró hiba a rajzon,a stabilizátortól megy egy vezeték az üresjelző lámpa kapcsolóhoz,abba az ágba be kell tenni egy 2,4 kohmos ellenállást hogy ne legyen zárlat,ez kimaradt.
A gyerekek azt a feladatot kapják az iskolában, hogy egy olyan mondatot mondjanak, amelyben egyszerre szerepel a béka és a hajó szó.
Béluska:
- A béka ráugrott a hajó fedélzetére!
Gizike:
- A béka és a hajó egymás mellett úszott a Balatonban!
Gazsika:
- Békapod te a fászomat hajó, ha nem jó!
mert mar van egy bohom cirkalom.es meg klima is van benne,ami mukodik is.mellesleg ma adtam le megint szerelohoz ha kenyelmes akarok lenni,akkor auto.motorozni FZRrel esetleg R6tal kell.
Ha mindannyian ezeket a böhöm cirkálókat szeretitek, akkor mé nem ilyet vesztek?
Vagy csak olyan, mint a zsiráf? (teccik, teccik, de otthonra nem kéne )
Az enyémen igen ha sokáig áll napon akkor forró. Ha elég babot ettem akkor felmelegszik az ülés. Ha majd be szarok akkor meg úgy markolom a kormányt hogy szinte izzik
Randa. Dobozzal meg hülyén nézne ki. És nem megy. És kényelmetlen.
A linkből először azt hittem, valami jó kis túra-bömbi lesz azt tudnám neked elképzelni, nem ezt a krómgiccset.
http://www.akmt.hu/sufnituning...
holnap olyan hangulatba kéne fel kelnem és olyan időbe, hogy neki tudjak állni a gépnek.
link
-túl drága
-nem sokáig gyártották őket
-baromi ritka és szinte csak az USA-ba vitték
-ezekhez (Kawasaki XVZ-Suzuki Cavalcade-Yamaha Venture R megkésett válasza a Goldwingra) tényleg szar sincs nemhogy bontott alkatrész
-a Goldwing a legismertebb/legelterjedtebb (nem azt mondom hogy a legjobb!) és ezért ehhez van bontott cucc
Ezen csak a "rádiómagnó" és az Air Ride az extra.
A többi csak a motor.
Holnap elsősegély időpont kérés vizsgára.
Béluska:
- A béka ráugrott a hajó fedélzetére!
Gizike:
- A béka és a hajó egymás mellett úszott a Balatonban!
Gazsika:
- Békapod te a fászomat hajó, ha nem jó!
Vagy csak olyan, mint a zsiráf? (teccik, teccik, de otthonra nem kéne
http://videa.hu/videok/film-an...
A linkből először azt hittem, valami jó kis túra-bömbi lesz