Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a legbiztosabb megoldás,mert ha ki is ugrik sebességből,a kijelzés is ugrik vele,persze ehhez az kell,hogy a kukactengely vége hozzáférhető legyen.Az 1000-n kinn van a vége?Mert nálam sajna nincs!
Na ilyennel álmodtam este
Ez a kukactengely kapcsolós megoldás.
http://www.akmt.hu/sufnituning...
A Suzukiknak a kukactengelyen levő kapcsoló ad jelet,ahhoz is van kapcsolásom!Csak ez a kapcsoló röpke tíz rongy ha nincs rajta gyárilag!
Van 1 ötletem a fokozatjelzőre. A műanyag kupakba ahol az üresnek is van az érzékelője rakni kell +5db érzékelőt és a kukactengelyen az érzékelő ahogy forog adja a jelet.
Jó reggelt ok.
Jó reggelt,Pupu intézd a vizsgát!
jólvan akkor holnap felhívom őket, ne baszogassatok. Gondoltam Sándorunk tud intézni valamit, lévén, hogy viszi oda a motorokat folyamatosan, hátha van valami kedvezmény.

holnap olyan hangulatba kéne fel kelnem és olyan időbe, hogy neki tudjak állni a gépnek.
Pupi megmozdít benned valamit a kettes képen levő váz?
link
Ilyennel azért nem is mertem volna foglalkozni (pedig jó) mert:
-túl drága
-nem sokáig gyártották őket
-baromi ritka és szinte csak az USA-ba vitték
-ezekhez (Kawasaki XVZ-Suzuki Cavalcade-Yamaha Venture R megkésett válasza a Goldwingra) tényleg szar sincs nemhogy bontott alkatrész
-a Goldwing a legismertebb/legelterjedtebb (nem azt mondom hogy a legjobb!) és ezért ehhez van bontott cucc
Nem.
Ezen csak a "rádiómagnó" és az Air Ride az extra.
A többi csak a motor.
Ja,van egy apró hiba a rajzon,a stabilizátortól megy egy vezeték az üresjelző lámpa kapcsolóhoz,abba az ágba be kell tenni egy 2,4 kohmos ellenállást hogy ne legyen zárlat,ez kimaradt.
Tessék,van PIC-el is,de elég ez is.
Na jó éjszakát uraim mentem szuszókállni.
Holnap elsősegély időpont kérés vizsgára.
A gyerekek azt a feladatot kapják az iskolában, hogy egy olyan mondatot mondjanak, amelyben egyszerre szerepel a béka és a hajó szó.
Béluska:
- A béka ráugrott a hajó fedélzetére!
Gizike:
- A béka és a hajó egymás mellett úszott a Balatonban!
Gazsika:
- Békapod te a fászomat hajó, ha nem jó!
mert mar van egy bohom cirkalom.es meg klima is van benne,ami mukodik is.mellesleg ma adtam le megint szerelohoz ha kenyelmes akarok lenni,akkor auto.motorozni FZRrel esetleg R6tal kell.
Ha mindannyian ezeket a böhöm cirkálókat szeretitek, akkor mé nem ilyet vesztek?
Vagy csak olyan, mint a zsiráf? (teccik, teccik, de otthonra nem kéne )
szerelmes vagyok ez meg nekem is tetszik,pedig nem vagyok oda az ilyenekert...
mindenfele kommentar nelkul:
http://videa.hu/videok/film-an...
ezek szerint nem egyezik az izésünk
Az enyémen igen ha sokáig áll napon akkor forró. Ha elég babot ettem akkor felmelegszik az ülés. Ha majd be szarok akkor meg úgy markolom a kormányt hogy szinte izzik
Nekem ez tetszik, de elég drága pedig nem mai darab....
Randa. Dobozzal meg hülyén nézne ki. És nem megy. És kényelmetlen.
A linkből először azt hittem, valami jó kis túra-bömbi lesz azt tudnám neked elképzelni, nem ezt a krómgiccset.