én már 7 kor lezavartam egész heti munkám szétszedtem 1 kb 25 m ereszt, szétbontottam 1 fészert 3 mozdulattal és elhordtam 2 talicska füvet és kész is az egész heti meló. te meg dolgozd csak szét a bélésed napi 8 órába
igen. lerakom az ágyamra és ő figyeli a rem fázisaimat és a beállított ébresztő a legoptimálisabb állapotomban ébreszt fel. Így könnyebben kelek fel reggel és nem vagyok morcos-fáradt-nyűgös. van egy grafikon is arról, hogy mikor-hogyan aludtam.
Jó hogy említed a darálót,az utóbbi órában azzal kínlódtam,rosszul rakták össze a hentesek,sőt olyan kés is volt benne ami nem is hozzá való.Csodálkoztak hogy nem akar rendesen darálni.
sziasztok! nemrég sikerült vennem egy 400-as Fazert, forgalmi szerint fzr 400:) szeretnék rá hátsó csomagtartót, elméletileg megegyezik a 600-aséval ugye? esetleg nem tud vki eladót?
A kukactengelyen van 1 db érzékelő a műanyag kupakon is. A műanyag kupak leszerelhető arra kell rakni a többi vevő lapocskát. és nem kell a kukactengellyel szarakodni.
Mobil:06209806377
Bács Szilveszter
azt mutatta a telóm, hogy ma nagyon jól aludtam, jó mélyen egész este és valóban sokkal kipihentebb vagyok, mint máskor. Fasza
erősen év vége van, sok a meló