Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az 19 munkanap
mi bajod ezzel? Nekem volt olyan hónap, hogy 26 munkanap volt
Szivató-pici gáz és indulni fog.
Sziasztok.Felraktam a bontott karbit és most úgy indul reggelente hogy indítok egyszer-kétszer gáz nélkül majd a harmadik inditásnál egy picit el kezdem a gázkart mozgatni és beindul egyből.A szivatóra reggelente egyáltalán nem reagál sőt olyan mintha befulladna amikor ráhuzom,viszont ha bemelegedett akkor már működik ahogy kel de akkor meg már minek.A kérdésem az lenne hogy ezt mi okozhatja.(a keverék csavaron tekerjek egy felet vissza?most 2.5 van). köszi
mindenkinek, mlasnak
Töksima postai csomag. Megmérik és tökmindegy hány kg, 990Ft szokott lenni. Nem kell sem sürgősség sem semmi, mert ha akarják úgy is ellopják. Az sem kell rá hogy törékeny mert akkor is dobálják. (Gida mondta hogy ő is szokta )
egyébként most alkudozok egy Német bontóval dobozügyben.
Nem baj de nekem tetszik és az a lényeg
a fenébe már csak 1 heineken maradt de 4ü borom még van a hűtőbe
Na iszok 2 heinekent itt az ideje lassan 1 hete a hűtőbe van.
Csövikém most már tényleg elárulhatnád a titkot mit is tudsz valójában. Csak az új képeket nézem fészbúkon és te valahogy nem illesz a képbe .
drogos vagy?
ha kender akkor szólj!
azonnali légiposta nagyon várja már ábrus a csomagot
jelentem erkezett ma egy csomag nemetorszagbol. viccesmert az van rairva,h priority es luftpost.ehhez kepest nem kapkodtak magukat... szoooval ha ne mfelejtem el,akkor holnap fel kell adnom egy jo nagy csomagot. mikent adjam fel,levelkent? na de komolyra forditva,mit mondjak a postasbacsinak,amikor feladom?
Az ubi is megfordult a fejemben....Majd meglátom milyen termést hoz annak függvényében lesz a felhasználása.
szerintem meg uborka.
Akkor nem ülök elé, mert leszotyizza a fejemet.
Ukrán import hagyma,nem lila,hanem kékesen világít a sötétben!
. .
Nem baj Krisztinek lesz 1 kis szotyi a meccsekre
Én is napraforgónak nézem...hát ez van.
nekem úgy tűnik napraforgó
Lila hagyma az,csernobilon keresztül szállitották