Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát szóljál odamegyünk és besegítünk a házkörüli dolgokba és akkor jön neked is a kánaán
hát ha lenne rá akkor hívnék de az a pénz nekem is jól jön.
azt kéne csak otthon anyáméknál is felújítás van meg van 2 kert is amit művelni kell így hát nem igazán van rá időm.de majd az ősszel nekiállunk.nem sürgős otthon lakunk majd apránként felújítjuk.ha 4 év hát annyi nem kapkodom el.
vagy hívsz szerelőt jó píízíí!
Hát délutánonként haza mész és vésel 2-3 órát.elöbb utóbb elkészül,csak olyankor már fáradt azember és lusta.
én is felújításba kezdtem de úgy döntöttem hogy majd magunk megcsináljuk a vizet.az anyag meg van már csak ki kell vésni a helyét meg ilyenek.de idő az nincs rá.
hmm okés, köszönöm
A hosszán lehet változtatni. Vidd el és levesznek belőle egy centit és már jó is. Belekerülhet vagy 2-300 forintba.
Egy új bowden (főleg gyáriban) 3-5e Ft körül van. Ha a tiéd nincs kiszálasodva (nem volt) akkor rövidebbre kell venni és kész.
Ebben igazad van,de én érzem meg először,hogy hogy megy az emberek sorsa anyagilag.
ja hát aki nem dolgozik!
Az augusztus valamikor nekem is jó,csak ne csusszunk át szeptemberre.
nem is arról van szó, hogy látják, hogy nem értek hozzá...
beszéltük, hogy annyira meg van nyúlva, hogy már nem lehet rajta állítani. Ha már, akkor már legyen meg ez is, gondolom nem egy vészes összeg
Ábrus! vazze, a miniszterrel könnyeb időpontot egyeztetni...

Én pl. mindig ráérek, csak ne legyek épp nyaralni. Mindegy, hol lesz.

Akksi:
Sav töménysége 0, fesz üresben 8.5V, kicsit terhelve 0 .
Sav kicserélve, most épp "ázik" majd este megnyomatom sok amperrel, és meglássuk.
És jóval sűrűbben kéne ide benézned. A vízszerelés meg jó kis meló, főleg ha a konkurencia abbahagyja.
Ezt csak azért mondod mert neked eddig csak negatív tapasztalataid vannak. És mert hagyod magad. Ránéznek kislányos pofidra és látszik hogy na téged át lehet baszni,mert ha nem így lenne akkor visszavitted volna a motort a szerelőhöz és beledaráltam volna a pofijába .
link
De mi a baj a bowdeneddel?
az augusztust én is támogatom!addig van idő mindenkinek megszervezni a dolgokat. de ha van kedvetek gyertek júli 7-10-ig Polgárdiba ott leszek motoros találkozón!
Nézd ezzel én is így vagyok, nem kell okvetlenül körém szervezni a talit bár természetesen én is ott szeretnék lenni ha tudok. (meg sem ismernétek, eddig már fogytam 7 kilót )
Azért mondtam az augusztust mert:
-akkor nekem "bármikor" jó
-addigra lesz jogsid
-Zsoltinak a melója mostanában elég sűrű
-akinek még kell az megcsinálhatja a gépét
-szedhet össze pénzt
-kisírhatja az engedélyt az asszonytól
-még bőven jó idő van
-van idő rákészülni (hova, mikor, mit csinálunk, Sanyi felépülhet egy újabb kerékpáros sérülésből, stb..)
Sziasztok!
Mi az már megint sírós nap van
mennyi az annyi amennyi még okés? ezt a pesten minden van-t meg felejtsük el, tudjátok jól, hogy kurva nagy átbaszások vannak csak, meg szarul elvégzett vagy el sem végzett munka...
Attól függ hogy mennyi lenne. De Pesten simán tudsz csináltatni helyette olyat amilyet akarsz.
Az enyémet megszerelte, amiért örökre hálás leszek Neki tudnád, hogy ment a kicsi, úúúú
De őszintén szólva nem is akarok senkinek, mivel a sajátomra sincs időm. Amiket eddig csináltam azok mind "SOS kurvafontos lenne" okból vállaltam el és azt is csak azért, mert rólatok volt szó.
Néha megkeresnek másik fórumokról is hogy lenne ez-az, de nem dolgozom már másoknak. Ha egyszer odaérek azzal hogy itthon kész lesz minden (kb soha) akkor talán esetleg, de akkor is csak ismerősöknek.