Lapozz vissza én megtettem!
A fék kérdés lezárása képpen irtam:Bocs ha bunkó voltam valakivel!
Vaéleményem irtam le nem a 10 parancsolatot amit minden halandónak be kell tartania!Te azt választod én meg ezt!Nem értem ebben mi a sértés?
FZR.PUPU
Nem jól fogalmaztam!Bocs!
Nem kellet volna a "szar" szóval illetnem a Yamaha alkatrészeit!
Hiszen én is azon ülök.
A 4t hátrányait akartam kihangsulyuzni:Bonyolult és sok alkatrész+nagy súly.
Kicsit nem egyformán látunk dolgokat!
1: Idejössz és kérdezel, mi pedig megpróbálunk segíteni, erre te kissé tahó stílusban nekiállsz vitatkozni hogy ezt te jobban tudod.
-Akkor minek jössz ide kérdezni?
2:Megkérdezzük hogy biztos ilyen drágán akarsz-e tárcsát venni, erre te szintén elég tahó stílusban válaszolsz hogy igen, és kioktatsz itt mindenkit hogy használt az balesetveszélyes mert te ezt jobban tudod mivel a bátyád autószerelő.
-Akkor miért ide jössz tanácsért? (hidd el hogy van némi fogalmunk a motorokról)
3:Megnyugtatsz minket hogy te nem hallgatsz senkire.
4:A kétütemű motor lejárt lemez. Erre te megsértődsz és elkezded másnak a motorját köpködni.
-Törődj bele hogy lejárt. Nézz körül hogy mennyit gyártanak most mondjuk 10-15 évvel ezelőtthöz képest. De ettől még senki sem mondta azt hogy a tiéd rossz.
5:Ez itt hiába "csak" egy nyilvános fórum és lehet hogy nem látszik kívülről, de attól ez még egy baráti társaság és mi azért elég jól ismerjük egymást ahhoz hogy kicsit lazább stílust megengedjünk magunknak, de ez nem jelenti azt hogy akárki beesik ide az szintén megteheti ezt.
-vendég vagy itt basszus, viselkedj is úgy! Aki normálisan jön ide annak mindig igyekeztünk segíteni és meghívó sem kell hogy valaki idetartozzon, de a kulturált viselkedés az azért elvárt.
Mindig civakodtok,pedig Fzr-ek vagytok!Tegnap én sem jutottam be,lefagyott a fórum.A gyújtáshibához így nem nagyon ntudok mit szólni,először is látni kéne van-e szikra,ha néha pöffen,akkor lehet hogy benzinhiánya van,az AC pumpa is leállhatott,én ezért raktam a gépre fogyasztásmérőt,látom ha nem pumpál.Szóval lehet más oka is,nemcsak gyújtás.
Pedró barátom nem nekem szóltak be hanem a csodálatos drága motoromat szólták meg azért meg hm hogy is fogalmazzak ja sehogy mert nem érdekel. De veled még elszámol jó kis átok barátom amit most nyomok majd rád
A fék kérdés lezárása képpen irtam:Bocs ha bunkó voltam valakivel!
Vaéleményem irtam le nem a 10 parancsolatot amit minden halandónak be kell tartania!Te azt választod én meg ezt!Nem értem ebben mi a sértés?
FZR.PUPU
Nem jól fogalmaztam!Bocs!
Nem kellet volna a "szar" szóval illetnem a Yamaha alkatrészeit!
Hiszen én is azon ülök.
A 4t hátrányait akartam kihangsulyuzni:Bonyolult és sok alkatrész+nagy súly.
Kicsit nem egyformán látunk dolgokat!
Jó napokat!
Ez se adta meg az elsőbbséget!
http://youtu.be/bOIT8CSIoZc
Ennél szebben nem is lehetett volna összefoglalni a lényeget
2:Megkérdezzük hogy biztos ilyen drágán akarsz-e tárcsát venni, erre te szintén elég tahó stílusban válaszolsz hogy igen, és kioktatsz itt mindenkit hogy használt az balesetveszélyes mert te ezt jobban tudod mivel a bátyád autószerelő.
-Akkor miért ide jössz tanácsért? (hidd el hogy van némi fogalmunk a motorokról)
3:Megnyugtatsz minket hogy te nem hallgatsz senkire.
4:A kétütemű motor lejárt lemez. Erre te megsértődsz és elkezded másnak a motorját köpködni.
-Törődj bele hogy lejárt. Nézz körül hogy mennyit gyártanak most mondjuk 10-15 évvel ezelőtthöz képest. De ettől még senki sem mondta azt hogy a tiéd rossz.
5:Ez itt hiába "csak" egy nyilvános fórum és lehet hogy nem látszik kívülről, de attól ez még egy baráti társaság és mi azért elég jól ismerjük egymást ahhoz hogy kicsit lazább stílust megengedjünk magunknak, de ez nem jelenti azt hogy akárki beesik ide az szintén megteheti ezt.
-vendég vagy itt basszus, viselkedj is úgy! Aki normálisan jön ide annak mindig igyekeztünk segíteni és meghívó sem kell hogy valaki idetartozzon, de a kulturált viselkedés az azért elvárt.
http://youtu.be/F1HqiUeKpyg
Jó gyerek vagy csak 1 kicsit érzékeny a lelked