Sziasztok.Olajszintjelző müködik 2,6l az üveg felénél vizszintbe hozva,viszont a hütöviz ahogy melegedik lassan folyik a kiegyenlitöbe ami egy samponos dobozra hasonlit, és a beöntönyilás fedelében mintha összement volna a rugó .Hány báros nyomásnál ,vagy foknál emeli meg.elöre is köszi a segitséget,
A szűrőház is bordás,meg van felette külön hűtőm,oda raktam az olajnyomásmérőt!Na itt vannak a képek,5mm-es laposvasból van a két tartó,és azon van külön a tartólap,mert így levehető,és vizsgára kapaszkodót teszek rá.Mivel az ülés a két laposvasra fekszik fel,az utas súlya is tartja,nem tud kiesni.A segédvázra 6-os csavarral rögzítettem,mert túl nagy nagyon elgyengítené,de ha Kinga neki akar támaszkodni,akkor az idom alatti külső tartókerethez még oda kell rögzíteni a tartólap végét kétoldalt(második kép),úgy lesz stabil,dőlésmentes!
Thomas,visszatérve az olajhoz,gépkönyv tipustól függően 2,2-3.1 liter közt írja az olajat 500-600 hoz,de nekem is van olajhűtőm,és szűrőcsere után 2.5 liter annyira elég,hogy sokáig nem kell után tölteni!
Na itt vagyok,az én dobozomat 60 literesnek hirdették,de annyi nincs,viszont a két bukó kényelmesen belefér,és ez a lényeg,ha mindig cipelni kell magunkkal,elég kényelmetlen.Ha háttámlának is kell,akkor legalább 40-literest rakj fel,a rögzítésről mindjárt dobok fel képeket.
Valami Taiwani doboz lehet de egy az egyben ugyanaz mint a kék Givi amit Ballószögön láthattál Frén. (zár,forma,méretarányok)
A Givi 43 literes, ezt nem tudom mennyi de valamivel kisebb mert két zárt sisak éppen nem fér bele. (Gyuláé valami ötvenvalahány literes raktér )
Sérülés nincs rajta és odaadom hozzá a tartókeretet is ha kell 11e postával.
Képeket előre is.
Érdekelne.
A Givi 43 literes, ezt nem tudom mennyi de valamivel kisebb mert két zárt sisak éppen nem fér bele. (Gyuláé valami ötvenvalahány literes raktér
Sérülés nincs rajta és odaadom hozzá a tartókeretet is ha kell 11e postával.
Oda is teszel egy dobozt?
Ha gondolod szívesen megmutatom neki, hogy legközelebb mögötted hogy kell csinálni.
gyermek méretben árusítják csak.
már rákerestem
szerintem az egész megvan annyiból.