Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, Zsóóóti bácsi, ma ne nagyon számíts még a telóra. Próbálkozom mindennel, de most már kicsit fáradt vagyok úgyhogy egyenlőre elteszem magam. Holnap újra megpróbálom.
helyes.
Nem alszok dolgozok fürdőruhás csajokat stírölök
na mivan ne aludjáááál
Épp Zsóti telefonjába vagyok, próbálom helyrepofozni, de már nagyon ki van a fütyülőm. De legalább ettünk együtt egy jót
senki nem alszik szia Pupu nagyon király az a kék kawa, csak a plexi nem jön be
Hahó hétalvóóóóóóóók ne aludjatok
Ne aludjatok puhányok mizu mizu mizu
faszányos,
no ezt sem tudtam,
akkor az újság lett hanyagolva, vagy bedolgozol még oda is?
minden nap tanul az ember...
Én a muff partyt szeretem csak
előléptem gyakorlatilag üzletvezető-szerüvé az étteremben, a pénz még mindig ugyanannyi, de lassan elkezdek kérdezősködni... Ha nem emelnek belátható időn belül, elkezdek nézelődni. Sikerült minden vizsgám az egyetemen, és egy csodálatos 60nm-es, mélygarázsos, pár éves lakóparki lakásba költözünk, itt zuglóban, egy patak, és strand mellé Akinek van kedve kicsit cipekedni, az jöhet költöztetéssel egybekötött palacsinta, vagy muffin partira
Nekem aránylag teljesen mindegy Ott leszek osz jóvan
Nagyon konstruktív vagy mostanában.....
Ezzel a szókinccsel hogy keveredtél oda?

Lehetne hallani valamit személyeset, esetleg bővebben, ami nem robogó, és nem fastride reklám?
Szigorodó pontrendszer
Az Országgyűlés hétfőn a közlekedésbiztonság javítására hivatkozva szigorította a közúti büntető-pontrendszert, emellett arról is döntött, hogy az ellenőrzött sofőrök együttműködésük nélkül is alkoholfogyasztási mintavételre kötelezhetők.
A parlament egyhangúlag, 345 támogató szavazattal fogadta el a rendőrségről, a szabálysértésekről és a közúti pontrendszerről szóló törvények kormány által kezdeményezett változtatását.
A módosítások értelmében a korábbi hat helyett kilenc büntetőpont jár a közúti baleset okozása miatt, míg a segítségnyújtás elmulasztása, a közúti veszélyeztetés, a járművezetés ittas, vagy bódult állapotban, valamint a járművezetés tiltott átengedése, továbbá a cserbenhagyás 11 büntetőpontot válthat ki 9 helyett.
A most elfogadott javaslat indoklásában Pintér Sándor belügyminiszter emlékeztetett: az ittas vezetés július 1-jétől közigazgatási bírsággal sújtandó szabálysértéssé alakul, ezért a törvényváltoztatás előállítási okként határozza meg a közigazgatási eljárásban történő mintavételt. A Ház emellett kimondta, hogy a hatóság együttműködés hiányában is a mintavétel tűrésére kötelezheti az ellenőrzött sofőröket.
A belügyminiszter kitér arra is, hogy az új szabályozás szerint sem ittas vezetés, sem gyorshajtás esetén nem lesz lehetőség a járművezetéstől történő eltiltásra, így a bírságok mellett a pontrendszer szigorítása lehet az, ami a megelőzéshez, illetve a járművezetési jogosultság szüneteltetéséhez vezethet.
Én mondtam nekem mindenmindegy hol mikor megoldom hogy ott legyek ez elég pozitív volt
Hát ja még egy pozitív visszajelzés nem érkezett arra az időpontra.
Egy kicsit röhejes. Szerintem ebből semmi nem lesz.
remélem megússzuk az esőt szombaton balcsira menet
Jó estét
Egyszerre kérdeztük.
emmeg a pofámba röhög
no mondjad mi olyan vicces?

mondjuk tök normális amint felvetődik egy időpont, szinte senkinek sem lesz jó, de hogy alternatívát kínáljon bárki is azt már nem