Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!Megyek feküdni.Sziasztok
bezony, de ne várj túl sok jót, 2 hete 1 napot mondtak a lamellákra...
hát ez semmi ahhoz képest amilyen hangja volt ennek, sajnálom, hogy nem vidiztem le. szerintem 500-as alapjárata volt, vagy annyi se

Thomas, azt hallottad volna amikor a kicsin nem volt rajta a kipuff az exup szerelés miatt
Yakomotot csak telefonon érem el?
ma nem is fogom, mert korlátozva van a netem. (túlléptem a limitet)
és a youtube nyugalmazott lajhár módjára tölt.
Még élek!7,5L az átlag fogyasztás.(100-as benzinből!)Korom vastagon a kipufogón, olajat nem eszi,sok a benya.
akkor te még nem hallottad hogy szól egy Supertrapp dob
Szassz te még élsz?
Pécs yakomoto.
Szióka! Tudja valaki hol kapok FZR-250-hez karbi tömítés
készletet?
visszaraktam a motorra a műszaki miatt a gyári kiput, és amíg egyik sem volt pár másodpercre beröffentettem.
Na annak volt kemény hangja !
qrva jó csak a a sárga a seggén valahogy nem illik a képbe.
ez KIBBBBaszott király moci és olyan hangja volt, hogy jézusúristenwáúúúújúúúújhuhúúúpöfröfröfröfröf.

szia Thomas anyum kocsija az és fényezni kéne mert elég ramatyul fest. 5 ajtós seat ibiza, nem rohadós, kicsit horpadt de jóféle
Kéne ez is csak ugy De annyira nem nyügözött le a szííípsége
semennyire.
Szeva Poti!
Szerzek egy Toi-Toi budit, oszt önmeccőssel felrakom hátra.
MEnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyire zsír?
Mentem éjszakára.
Mit dobozoltok iten nék e Vegyé egy 60 L Zanussi hütőt oszt jóvan Abban minden elfér és még hüteni is tudod a kaját amit az utra viszel Gyula átépiti hogy 12 v is menjen oszt jóvan .
CSá!
. .Helló mindenkinek
Nem nyert én le se fekszem ma mert dolgozunk.
fura, azt hittem hogy csak 600-tól volt olajhűtő. Nekem csak a borda van a szűrőn.
Jóféle a felfogatás. Határozottan stabilnak tűnik.
Lementettem a képeket és a szöveget hozzá, ne kelljen majd keresni ha nekikezdek. Még kb. 2 hét a vizsgaidőszakból, és akkor megcsinálom.
Az enyémen semmi sincs és ahogy melegszik egy kicsit akadozva de folyik a viz ,a kupak rugoja szerintem összement mert csak simán elforditom és zárva,De kicsit nyomni kellene és ugy forditani?Autonál asszem valami ijesmi,
Na viszlát,megyek tévézni,holnap reggel ébresztem Puput!
Rá van írva a sapkára,500-600-nál 1,1 bar.