Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és megyeget a kicsike?
Remélem tudtam segíteni
Álltalában soha nem mondok árat,míg nem láttam valamit,mert sokat ugye nem akarok mondani(még a kevéstől is megijednek ).
Mikor ránézek valamire akkor látom h menyi munka van vele,és menyi időt kell ráfordítani.Utánna kérdezem a garázdáját hogy tökéletes gyári simának kell -e lenie , vagy neki arra nincs szüksége.
Úgyhogy elég összetet dolog és nem könnyű így messziről frankót mondani.
Azon már viszont gondolkoztam h egy ilyen frézit mint nekem van 50 körül érné meg lefesteni,lelkiismeretesen,gyönyörüszííí íípre.
Lehet más mást mondana rá(vagy többet,vagy kevesebbet),viszont az nem biztos h ugyanarra a minőségre gondoltunk.Mert ebben a szakmában jócskán van ám kontárkodás.
Festékmenyiség meg attól függ aki fújja,és hogy menyire takarós festéket sikerült választani,amit utánna egy 7-10.000/liter lakkal kell befejezni.
Már árulónak kiáltottunk ki téged
szép darab szar
jah, na meg meséljetek valamit ábrus ,hogy áll a GW projekt?
Nah sziasztok Régen régen voltam erre, sőt jópár hétig itthon se voltam. De nehogy azt gondoljátok,hogy el vagytok hagyva,ilyen könnyen nem szabadultok meg tőlem itt az igért kép, a vifferről
Barátom idegurult ezzel a szarral
ez király. 420 kg
rég kibasztam az etanol átalakítót a kocsiól.
1000 km-enként 1000 Ft-ot jelentett mindössze az etanol.
Annyit nekem nem ért meg.
hm?
De legalább ne magyarázná a miniszter állati baromsággal!Mondja meg őszintén,mindennek emelik az árát ami jobban fogy,mert így kompenzálják a másik termék(benzin) csökkenő fogyasztásából kieső adót!Mindig minden kormány így csinálta,amíg a fűtőolaj olcsóbb volt,azt szőkítették,erre megszüntették a kedvezményét,erre jött a palackos gáz,szigorítottak a gázüzemű kocsik műszakiján,csak autógázt tankolhatsz,azt meg szintén megemelték.Mindig ez ment,a kisembert mindig elgáncsolják!
Én folyamatosan munkálkodtam 1ó aludtam éjjel. De most keményebb vagyok mint valaha nem törnek meg a csillagos elnyomók.
Itt vagyok,csak kaptam munkát még tegnapról,már azzal fogadtak!
Ily látom téged most nagyon felidegesítettek. Ezt már hallottam 2 hete de a reakciót Thomastól vártam ilyen hevességgel.
Hogy dögölnének meg ott ahol vannak! Mocskos szemét tetves geci társaság
Bár ha csak az úszóház miatt kell akkor 1,5-2mm-es "O"gyűrű anyagból lehet vágni és ~2-300 Ft-ból megvan. (nem 11e)
U.a mint a 600-asé, az meg van a Biker-World-ben.
Ugy látom csak én vagyok fent Non Stop 24 orában Még jó ,hogy én ilyen fitt vagyok
Jó reggelt.
Gyulám biztos elaludt
Jó reggelt!
Na jó cakkát mindnekinek aki aludni is akar