Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt!
Pupu,Ábrus jó munkát!
Migyá kimögyök a garázsba oszt vágok egyett
a 4bh-14714-00 -számú kipuff tömítés kéne nekem
Meg itt nálunk nincs is hagyománya.Illetve volt a 70es években mátrai motorverseny .Balassagyarmaton utcai motorverseny, két éve újra van.
Itt ilynetett akkorsem lehetne rendezni mert elöbb azt számolnák ki ,hogy biztosan jó lenne e a haszon rajta Azt majd utána érdekené őket a sportélménye és a szorakozása
Menek lefirdek
Azt szeressük kanyaringódzani
Ja pontosan
Egyenes nem is kék Kanyar legyen az az élete az egésznek
Hülye vagyok hisz a tiéd is kék
De-de,ahol tegnap járt a Kinetik,Eger-Lillafüred .Mondjuk hosszú egyenesek nincsenek,meg lakott terület sincs de az nembaj.
sehol...
Szerintem itt is kéne az országban rendezni ilyentett De hol is van hozzá ut
Durva! Nem kicsit őrültek, de ez benne van a pakliban, hogy szinte minden futamon meghal valaki. Ettől szereti a közönség, a veszélytől. Én spec. jobban kedvelem a kevésbé veszélyes motogp/sbk-t.
Húzok!

Jóccakát!
Én egyet megtanultam ha nincs pénzem akko ugy sem veszek semmit Ha meg van akko a pénzemért ne mán én könyörögjek,hogy vehesek valamit
Ja meg elkezdte ,hogy mert ez egy drága alkatrész(12000) és elöleg is kéne meg ez az .Mondom ha ez drága akko ügyesek vagytok de küldök pénzt a tökömet érdekli mennyi azért rendeltem mert kell nem az árára vagyok kiváncsi.Utána áá nem kell elöleg
jézus úristen, hogy mennek
Eddig nem akartam őket minősiteni mert itt mindneki áradozik roluk Bár szerintem emlitettem már . Én a kuplung tűgörgőre vártam kb 2 honapot Ahoz képest hogy azt mondta 2hét max 3 Azt mikor meguntam őket hívogtani irtam egy moderált de kiborult állapotu levelet nékik .Erre másnap már tudod is telefonálni De sajnos pont arra eset rá valami amikor szállitották és megsérült Ilyenel etettek meg hívott csak én nem vettem fel a telot. Erre mondom neki ember ez az egy telom van és a munkám miatt non stop bekapcsolt állapotban van és ha nem veszem észre ,hogy hívott valaki visszahívom . Azt még habatyolt valami faszságot még össze vissza azt utána kb 1,5 hétel meg is érkezett szoval ennyit roluk
http://youtu.be/AxHzwWndtvk ÁLLAT,kevésbé erös idegzetü egyének akik nem fogadják el hogy a motorozás ezzel is járhat kérem ne kattintsanak ide![/L]
Nem hiszem, hogy ő volt, majd csak júliustól lesz kint a Balcsin.
Sziasztok!
Ábrus ma találkoztam egy ugyanoly GW-vel mint a tied csak kék volt