Lefestened nem kell mivel a halál fasza után n+ km-rel laksz (vess magadra ) de mint festőt kérdeztem a véleményed.
A motor festése alapvetően szép de a dobozokkal (festő szemmel) sok szarakodás lesz. A festék Standox vagy ugyanez a színvonalú és a munkának magas szintűnek kell lennie mert ha el lesz adva akkor ezeknek a drága ár miatt kifogástalannak kell lenniük.
Frét 25-ért festette egy srác de az az "utcára és napi használatra elmegy festés" (szemmel látható hibái vannak) itt viszont ez már nem megengedhető. (igen, lakk is kell rá gazdagon )
Előzetesen kb 100e Ft körül számoltam a költségét de még nincs konkrét árajánlat. (tehát mennyi festék kell hozzá? )
A flash-em szokott szétesni rendszeresen de az már hónapok óta.
Csak 1 restart kellett és már jó 1 éve nem volt újratelepítve az win 7. Lassan kéne már.
ja es arra nem kene konyorogni,h feluljek
Hon-maha
Nem, most nem kettest.
A motor festése alapvetően szép de a dobozokkal (festő szemmel) sok szarakodás lesz. A festék Standox vagy ugyanez a színvonalú és a munkának magas szintűnek kell lennie mert ha el lesz adva akkor ezeknek a drága ár miatt kifogástalannak kell lenniük.
Frét 25-ért festette egy srác de az az "utcára és napi használatra elmegy festés" (szemmel látható hibái vannak) itt viszont ez már nem megengedhető. (igen, lakk is kell rá gazdagon
Előzetesen kb 100e Ft körül számoltam a költségét de még nincs konkrét árajánlat. (tehát mennyi festék kell hozzá?
http://indavideo.hu/video/Heve...