Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgyis kitalálunk valami mást amivel szívathatunk
mi az a lyuk a blokkon?
ja es errol meg a seggem se latszik ki,nem szivathatnatok,mint potit
bevallom igy mar sokkal kivanatosabb az oreg. elviszel egy korre?
Az nem valami júliusi okosság volt? Össze vagyok már teljesen zavarodva... Akkor menjünk mindahányan!
de csak motorral :D
Te gyerek a múltkor ezt kérdeztem tőled meg az Ábrustól
Erre el kéne menni PUPU....
Nem most kezdte el amúgy csak most kérdeztem meg.
A flash-em szokott szétesni rendszeresen de az már hónapok óta.
nekem nagyon nagyon jó kis biztonságos gépem van.
Csak 1 restart kellett és már jó 1 éve nem volt újratelepítve az win 7. Lassan kéne már.
mert, minden szart megnyitsz (pl. Angry Birds-ös ikonok amik valahová mutatnak), oszt bekapcs jóféle vírusot, oszt királyság van.
Na az mitől lehet,hogy akad a mozillám és olyan mintha kifagyna de ha mozgatom az egeret akkor működik addig amíg mozgatom
eminens .
de igen, és főképpen neked
pedig en megneznek belulrol egy GWt.meg ugyse lattam
ja es arra nem kene konyorogni,h feluljek
GW
Hon-maha
Na hányast kaptam a Menedzsment vizsgámra, na hányast?
Nem, most nem kettest. 5-ös lett!
Balmaznewcity hozzád képest a halál fasza előtt van, nem utána!
Lefestened nem kell mivel a halál fasza után n+ km-rel laksz (vess magadra ) de mint festőt kérdeztem a véleményed.
A motor festése alapvetően szép de a dobozokkal (festő szemmel) sok szarakodás lesz. A festék Standox vagy ugyanez a színvonalú és a munkának magas szintűnek kell lennie mert ha el lesz adva akkor ezeknek a drága ár miatt kifogástalannak kell lenniük.
Frét 25-ért festette egy srác de az az "utcára és napi használatra elmegy festés" (szemmel látható hibái vannak) itt viszont ez már nem megengedhető. (igen, lakk is kell rá gazdagon )
Előzetesen kb 100e Ft körül számoltam a költségét de még nincs konkrét árajánlat. (tehát mennyi festék kell hozzá? )
Igen a 400nál kellett váltogatni hogy menjen. Nekem se kell hál istennek.
Az nem kifejezés Fain, mert nem kell váltogatni annyit, a pincéből is húz
jó hát ez is 1 motor