Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasztok. fáradt vagyok. tud valaki okosba B-s jogsit?
Üsd be a keresőbe hogy 17-es felni
köszönöm hogy méltattál válaszolni
Nincs.
Üdv mindenkinek!

Valaki megtudja mondani,hogy van-e olyan 17es hátsó kerék az én FZRemhez ami átalakítás nélkül stimmelni fog? vagy cserélni kell a távtartókat,tengelyt mindenféleképp?
Nem jó.
Az asszonyt ilyenre már nem tudom rávenni. Azt mondja már eleget sátrazott és csak normális szálláson és ágyban hajlandó aludni.
Valahol megértem, volt olyan hogy a Horvát tengerparton egész éjjel belülről tartottam a sátrat hogy ne vigye el a szél akkora vihar volt és be is ázott itt-ott. (bár másnap a 35 fokban gyorsan kiszáradt és én is kialudtam magam)
Ennek ellenére én sátrazok bárhol mert engem nem zavar.
vagy egyszerűen kinevezünk egy üres placcot kempingnek és letelepedünk! és nem kell fizetni se!
És nem ott van?
Ez a láda 24 óra múlva veszélytelenül továbbmegy a földről.
ez? innen?
Ki lenne nyitva, ez nem vitás.
Valszeg az amerikai titkosszolgálat elvinné az 51-es körzetbe, és akkor vége lenne a világnak
De az is lehet, hogy valamelyik Rotschild unoka előbb megvenné
Nagykovácsi: 2 680 HUF/fő/éjszaka
a hely és a környezet tetszett
a részletekkel ráérünk később foglalkozni, ráadásul a google maps nem is Nagykovácsiba teszi a panziót, hanem valahol Pest határába a Jánoshegyre.
A min éjszaka arra vonatkozik, hogy ha egyedül mész akkor is ki kell fizetnie 7 személy (azaz 7 éjszaka) árát.
akkor keresünk másikat.az egyik kollégám volt arra fele egyszer nyaralni egy kempingben a Duna parton és ő dicsérte. majd megkérdezem tőle.
azt nem is néztem.
egész tűrhető én benne vagyok.
Az a "min éjszakák száma: 7" nem azt jelenti, hogy csak egy 7re lehet foglalni?
Vagy annyit akarsz belőlem?

Egyébként az télleg szép környék, támogatnám én is (már ha akkor lesz valami, amikor itthon vagyok, és el is tudok menni)
Én Esztergom és a Pilis környékére szavazom! Szép hely, kanyargós utak!Van arra fele Camping is esetleg még fürdeni is lehetne.És ha jól gondolom akkor senkinek sincs vészesen nagy távolságra. a múltkor nem augusztus12-13-14-t beszéltünk? ez az én véleményem!
Ez is jó. Van ott emberünk?
Üdv urak!
És ha még azt is ráírnák hogy:EGYÉBKÉNT ÚGYSEM TUDNÁTOK KINYITNI
Nem felejtem el, tudom hogy tudod mi ez.
De továbbra is fenntartom hogy a lényegét nem érted hogy miért érdekli az embereket ennyire a játék.
Képzeld el azt a szitut hogy bárhol a világon egy nagyváros főterén rengeteg ember szeme láttára leeseik az égből egy sokszorosan lezárt szép nagy láda amire emberi nyelven világosan és érthetően rá van írva hogy: EZ NEM FÖLDI TEREMTMÉNY, SEMMI ESETRE SE NYISD KI MERT VÉGE A VILÁGNAK! EZ A LÁDA 24 ÓRA MÚLVA VESZÉLYTELENÜL TOVÁBBMEGY A FÖLDRŐL.
Szerinted mi történne az alatt a 24 óra alatt? (persze kalányosékat nem engednék a közelébe )