Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja es mukodik az iphone.tegnap este fuggetlenitettem.amcsibol vettem kb 10E penzert.be van torve a kijelzo,de fura modon,mukodik tokeletesen,semmi baja,csak csunya.erinto is jo rajta,wifi is jo,telefon resze is jo,hangszoro is.most gondolkodm,h meghirdetem 25-ert igy ,ahogy van,v kicserelem a kijelzot, es dragabban:)
zsolti a kalibraciora annyit talaltam,h hard resetelni kell.csinaltad?
en mindig az utolso pillanatban fogom megtudni.szova lram ugy szamitsatok,h ne megyek,azta ha megis,akkor en leszek a meglepetes vendeg:)
Tom, 400 km nem rutinos túrázónak 600as speeden utassal tényleg elég sok, de azért kibírható. 7 körül elindulsz, ebédre ott vagy bárhol az országban (persze ha megálltok negyed óránként 20 percre, akkor nem )
Ezt a békát le kell nyelned, mert Debrecenhez minden messze van - én is szentségelek mindig, mikor Ausztriába megyek, hogy csak Sopron 360km , és milyen szívesen laknék a Balaton felvidéken...onnan viszont Románia lenne messze
Csak azért gondolod, hogy nem értem, mert nem ismersz eléggé...
Azt elfelejted, hogy régebb óta gépezek itt, mint bárki, és végignéztem, hogy lett a ZXSpectrum pálcikaemberéből online 3D szerepjáték, szinte mesterséges intelligenciával, és hogy lépett be a drogok szintjére a tudat manipulálásában.
Na de jó, befejezem, nem hugyozok széllel szemben, hisz itt mindenki jáccik (és alekoszt nem nézi senki ugyebár )
ja.
Eger-Miskolc útvonal kedvelt motoros út. kanyargós, keresztül a Bükk-ön. Miskolcon ott van a Lillafüredi vízesés + Miskolctapolcán a barlang fürdő. (a Bogácsi fürdő nagyon nagymami nagypapi seggáztató ám)
Jó reggelt Pupu,kellett egy kis idő míg visszaolvastam.Lehetne Eger,Szépasszonyvölgynél van camping,onnan lehetne menni Szilvásváradra,vagy Bogácsra,híres fürdője van.De a Pilis is jó,egy esztergomi kirándulással,Lepencén is van strand,aki pancsolni akar.
. . . .igeeeeeeeen
Jó reggelt. go home
van egy olyan érzésem nem lesz ebből a taliból semmi

cakát
Olyan durva kinézetü
Most viszont mennem kell.
Jó éjt !
Építeni kék egy ilyen cafe racert.
Bejövős stílus !
Meg 2 a kezedbe ahogy emrénk mondaná
ja hát aki megteheti
hát, akkor a lófasz a seggembe.
idén a motorra eddig 115 e Ft-ot költöttem. ebben még nincs benzin se.
egyébként meg lófasz a seggedbe ha egy évben egyszer erre nem tudod rászánni magad (meg a pénzt)
400km két nap alatt?
Talán biciklivel akarsz jönni?
Jó máá neked az ország közepén.
Szar az mikor a tali annyi ideig se tart, mint oda-vissza az út. + ha csak eljutni kell A-ból B-be motorral, sajnálom rá a benyát (zsidó geci vagyok ) ahhoz meg se időm, se pénzem, hogy pl. a 400 km-t 2 nap alatt tegyem meg, mert alsórendü úton megyek. ebéd, vacsora, szállás, mindenhol ahol szép dolog van megállás, stb. stb.
szerintem neked az lenne a legjobb ha el sem kéne menni hazulról
mond hogy menjünk hozzátok és kész, nem kell itt mellébeszélni