Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én el vagyok a kissebik hangárban,ott még részegen is lehet motort bőgetni az aludni akarók felett.
Van wc zuhany 40 iroda mindenkire jut 1 a csajoké az a hozzám közelebbi lehet csak
Nekem is elosztozunk Mr Bakosi és Mr Csövi telkén és lehetne 1 balaton kör a túra Tihanyi kitérővel és egyéb jóságokkal
A kényelem engem se zavar,a csajokat igen,csak közel van.
WC van?!
Visegrád palotajátékok júli 7-10ig faszányos nagyon
Akkor hol?
Nekem bejönne a Balcsi!
Pedig hely lenne is fizetni se kéne csak a kényelmi színvonal a zuhanyzóval kimerül
Fel tudok ajánlani a Kingának meg a Krisztának 1 ágyat de az a baj én vagyok a takaró
Itt csak 1 ágy van de az is az enyém csak hölgyekkel osztom meg senki másnak nem adom. Ha emre családot is hozna akkor nem hiszem hogy a földön aludnának a Kinga is ilyen kényes féle lehet ő se aludna a részeg disznók között meg gondolom a csövi(Kriszta) se aludna ágy nélkül
Nem tudom én azt szeretném ha jó messze lenne mondjuk Sikondán itt nem tudni sose mi lesz meg az se biztos a jogsim addig meglesz
Szóval,hol lesz a tali?Csak nem nálad?!
Szeva Motoros Oktató!
Sziasztok Vashuszárok!
Na,írok máá egy kicsit,mert látom,hogy ábrus izgult,hogy aki keveset fórumozik,hogy lesz értesítve a taliról.
Olvastam,pont jókor,csak nem szeretek sokat írni,inkább a duma.
Azt viszont nem tudom,hogy hol lesz a tali,de az augusztus 12-13-14-et meg még nem tudom,hogy jó-e,mert nálunk havonta változik és minden hó elején tudom meg,mikor dolgozom.

Holnap reggel nagyon hűvös lesz, néhol csak 4 fok! És a jó hír: jövő héten visszatérhet az igazi strandidő!
áá ezek első motorosok voltak most kezdtek
nagyon geci vagy, akkor most mindenki meg fog bukni
Persze csak ha T. társaság megengedi hogy a családommal lassítsam a tempót. (és persze ha az egyéb körülményeket meg tudjuk teremteni)
Ezzel nem is volt baj mert már nagyon ment csak lefagytam szoftverileg
Én oktattam úgy ment, én voltam minden feladat előtt a megmutató és a felvezető
. . . . . . .
Siófoknál szar az idő. Napsütés-eső szakadás-napsütés-eső szakadás-jégeső szakadás-napsütés-eső.....
Hogy ment a vezetés PUPÁK?
Na szép megint lelépek 3 oldalt írtok jövök és semmi, na megyek is aludni 1 et
Sanyiiiiiiiiiiiiiiiiiii bikic