Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az lesz.
szerintem ez a konstrukció fok maradni. A betonacélt valószínűleg zártszelvényre cserélem. Könyebb, és stabilabb ha hegesztjük.
hupsz a link lemaradt. link
ma egy ilyent árultak kint a lomis piacon 2510-ért azt hiszem de hogy a papírjai hogy voltak azt nem tudom.
de most miért?a helyet megbeszéltük, csövi megigérte hogy segít a szállás szervezésben meg ismeri az utakat arra fele.az időpont is megvan kész.aki jön jön, aki nem nem.
Én kérek elnézést, igazából Puput kellet volna lebasznom, mert ő tudta miről van szó, és nem szólt.
Nekem meg el kellett volna mondanom hogy mi a szitu a találkozóval kapcsolatban. Egyébként ahogy szerveződik a dolog nem lennék meglepve ha ebből majd csak jövőre lenne valami.
A betonyvas elég ruganyos, viszont jó erős is, és ronda (és kókány kinézete van)
Láttál már Ducati vázat? Nem 2 erős vas kell, hanem 4 vékony, tudod, térhálós tartó. Így a 12-es betonyvas olyan részhez csatlakozik, ami 15x15x1mm
De ha rám hallgacc, olyanra csinálod, amilyenre akarod, lényeg, hogy álljon.
emilem megkaptad mert holnap reggel elmegyünk és nem tudom mikor kerülök net közelbe.meg max délutáni órákban lehetséges.
Na,sziasztok,a lányom kitúrt a gépmellől!
Majd még olvasok ,ha tudok.
Beszéljétek meg hol lesz a tali,nekem mindegy végül is !
hanta matyi jó lesz az egy gsxf-nek is.
Én pl megcsinálnám így, majd 30 km teszt után, megpakolt doboznál, alul is kitámasztanám, egy vékonyabb pálcás megoldással mint Ábrus. Mondjuk ha bírja a 30 km-t hajlás nélkül akkor nem. De ha Kinga támaszkodni is akar rajta, akkor meg szinte biztos
Gsxrrr 1800 as
Aztat sajnos nem. Én is vaterán, itt, racingen szoktam nézni, venni, stb.
Te mint barkács szagember. . . a felfogatás melyet alant vázoltam?

Juteszembe. Ócsó krossz péncél, zsizma, kesztyű, nadrág, mez, kutyafüle esetleg valahonnan ócsójér? Nemtucc v.mit?
én elhiszem de a motorok 85% nincs.
Hatályos jogszabályok szerint, hátsó fényvisszaverő prizma kötelező. Nekem is csak műszakin van fent, elég engedékeny műszakira viszem, de ezt kérik....
nem tudom.bár ha jól emlékszem a Gyula már felturbózta az ülését és akkor lehet hogy alakított is rajta.
A Gyula féléhez v.színű az utasülést is át kell alakítani. (nekem a korábban linkelt, kábelkötegelőzött laposvasas megoldás mellett az ülés nem ment a helyére )
milyen lovon ülsz te?
szerinted. Már megszokták, hogy senkinek sincs rajta (ez csak a magyarok hülyesége) Ott egy rágógumival míg fotózgatják odarakják, és Te már nem is látod úgy a műszaki után.
Nekem valami elvetemült felragasztotta kétoldaluval. Darabokba jött most le. Még szerencse volt itthon. Az van a képen felcsavarozva.
miért is?gyárilag sincs rajta.
Nekem is ez jutott eszembe ,de ha rá megy ,akkor OKÉ!
Na jó estét Mára kimotoroztuk magunkat meg fényképeztünk is bár nem a legjobbak de azért lehet értékelni Zsoti csinyáta
Majd a rendőr átadja a 3000-től induló csekket amikor kéri
nekem a Gyula féle megoldás szimpatikusabb de majd kiderül így mennyire lesz jó.