Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a citromos alkoholferi Gösser kimondottan jó. Persze, ha nem akar berúgni az ember...
Cindy te is jönnél?
Persze. Az úttörő ahol tud segít.
Nem hangzik rosszul. Adott esetben felvállalnád?
Szentendre-Dobogókő-Esztergom-Párkány-Dömsöd-Sződliget-Göd-Mogy
oród- Megyeri híd-Szentendre útvonal, vagy Esztergom után- Visegrád-Dömös-Dunabogdány-Leányfalu-Szentendre
hát nem lett jobb
Hat bazeg ez szórakozik velem...
Jó estét vagyok. Útvonalat, szállást meg tudnám szervezni szerintem... Szép utak vannak:Szentendre-Dobogókő-Esztergom-Párkány-Dömsöd-Sződliget-G
Nem tom mi a fsz van, lemaradt a fele...
G ?
Az biztos szép hely
Jó estét vagyok. Útvonalat, szállást meg tudnám szervezni szerintem... Szép utak vannak:Szentendre-Dobogókő-Esztergom-Párkány-Dömsöd-Sződliget-G
Világos, ezt nem tettem hozzá hogy figyelned kellett nehogy elmelegedjen a gumid szárazon, emlékszem hazafelé is keresned kellett a tócsákat hogy valahogy hűteni tudd menet közben az ideális hőmérséklet miatt.
Sziasztok!
Alakul az FZ 750-es mocim, fényszóró csere volt.
Új NGK pipákat vettem az incidens után. Hangos dobom meg sosem volt mert nem szeretem.
Természetesen én is feltételezem (tudom) hogy itt sokaknak nehezen lenne kivitelezhető ilyen-olyan okokból de van itt egy-két állat aki igenis alkalmas (lenne) rá. Jövőre mindenképpen szeretnék akár GW akár Frével. (ha az asszony nem jön mert puha az sem érdekel)
Ádámnak !
Az nem filmezés, hogy mindig takarítasz, meg füvet nyírsz.....
Habár neked annak tűnik....
Még a negyedéről sincs konyításotok Ádámnak meg nekem még van de másnak nincs
Na joccakát mentem aludni
annyit mint Te biztos.
jóféle !
És veled?
akkor megnyugodhatok én is! na jóccakát!
Az gumizás volt de fostam az eső gumitól mert ugye aki sok motogp-t meg sbk-t néz az tudja szárazon nem a legjobb választás