Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia daogyula,láttam a régebbi hozzászólásaidnál hogy volt Rexnord márkájú láncod,mi a véleményed róla?
szép estét mindenkinek!

Kérdésem: 18as kerékről féktárcsa,lánckerék rá fog menni a 17es exup felnire?
Dunakanyar szép,ott voltam többször is.Azt viszont még én sem tudom milyen beosztásom lesz augusztusban,de szerintem ott leszek.
Na itt vagyok,én 30x5-ös laposvasat tettem fel,kicsit nyomni kell az ülést ha rárakom,de rámegy.viszont ha Kingának támasz is lesz,akkor alul ferde alátámasztást mindenképpen javaslok!
Tulajdonképpen ahogy most látom azt sem tudom hogy egyáltalán lesz-e valamilyen túra. Van aki a Balatonra menne, van aki Sikondára de van aki nem mert már volt ott, van aki nem tudja hogy mit akar és van aki igen, van akinek talán a Dunakanyar is jó de van aki meg Szilvásvárad környékén motorozna, viszont vannak akik pupunál várnák hogy Sandra Bullock sátrazzon velük. Szóval nem tudom hogy mit mondjak.
Egyik sem. A Tauri.hu-n megyek.
Persze az is természetes hogy ez így felejthető. (mivel hozzátette hogy persze ha a felület szép sima és nem sokat kell aládolgozni)
Megjött az első hozzávetőleges árajánlat a festésre. (nem látta csak mondtam hogy annyi mintha a sárga BMW-t kéne lefesteni) Ha sima metálbordóra akarom akkor a festékkészlet 60e, ha gyöngyházfényűben akkor 80e, erre jön kb min.50-től felfelé a munkadíj (az kb 20 óra) tehát 110-től lehet számítani rá.
Mindezt úgy hogy természetesen nekem kell itthon szétszednem az elemeket (zárak-csuklópántok-műszerek-stb) és úgy odavinni.
Ki az a mi?
?
Jó cakkát mindnekinek lassan mi is megyünk alszani
Olvastam a mailodat holnap reagálok rá mert ma már nem jó De mért is kéne neked a többi ? De ennek valami nem FZR elsö teloja van szerintem de holnap jobban át nézem okés
Jóccakát mentem alukálni moto2 még ágyból azt alvás
Hálistennek úgy összeszaladt a meló h ki sem látszok belőle

Megzavarodok mint a csecsemő a topleszbárba
na elköszönök uraim.holnap reggel még lehet benézek de aztán indulunk nyaralni.

Gyulának üzenem hogy akkor majd telefonon beszélünk!

Bakosinak meg hogy dobja el emilbe a számát ha gondolja meg, hogy jöjjenek Polgárdiba!
Na meg akinek kedve van jöjjön! mi pénteken megyünk!
250 000-ért.
Csáá.
Mikor jössz kuplungot szerelni?
2510 Ft ?
És nem vetted meg?
Gida ehhez mit szólsz?
szeva piktor!
Hát engem meg miért engem nem érdekel hová megyünk csak menjünk ha a szomszédba a világ végére nekem mind 1