Na itt vagyok,én 30x5-ös laposvasat tettem fel,kicsit nyomni kell az ülést ha rárakom,de rámegy.viszont ha Kingának támasz is lesz,akkor alul ferde alátámasztást mindenképpen javaslok!
Tulajdonképpen ahogy most látom azt sem tudom hogy egyáltalán lesz-e valamilyen túra. Van aki a Balatonra menne, van aki Sikondára de van aki nem mert már volt ott, van aki nem tudja hogy mit akar és van aki igen, van akinek talán a Dunakanyar is jó de van aki meg Szilvásvárad környékén motorozna, viszont vannak akik pupunál várnák hogy Sandra Bullock sátrazzon velük. Szóval nem tudom hogy mit mondjak.
Megjött az első hozzávetőleges árajánlat a festésre. (nem látta csak mondtam hogy annyi mintha a sárga BMW-t kéne lefesteni) Ha sima metálbordóra akarom akkor a festékkészlet 60e, ha gyöngyházfényűben akkor 80e, erre jön kb min.50-től felfelé a munkadíj (az kb 20 óra) tehát 110-től lehet számítani rá.
Mindezt úgy hogy természetesen nekem kell itthon szétszednem az elemeket (zárak-csuklópántok-műszerek-stb) és úgy odavinni.
Olvastam a mailodat holnap reagálok rá mert ma már nem jó De mért is kéne neked a többi ? De ennek valami nem FZR elsö teloja van szerintem de holnap jobban át nézem okés
Kérdésem: 18as kerékről féktárcsa,lánckerék rá fog menni a 17es exup felnire?
Mindezt úgy hogy természetesen nekem kell itthon szétszednem az elemeket (zárak-csuklópántok-műszerek-stb) és úgy odavinni.
Megzavarodok mint a csecsemő a topleszbárba
Gyulának üzenem hogy akkor majd telefonon beszélünk!
Bakosinak meg hogy dobja el emilbe a számát ha gondolja meg, hogy jöjjenek Polgárdiba!
Na meg akinek kedve van jöjjön!
Mikor jössz kuplungot szerelni?
És nem vetted meg?