Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek én is, jó éjt.
Valahogy kéne szólni azoknak is akik b...nak feljárni a fórumra.
Cindy tessék válaszolni ha kérdeznek!
De hol p-ba repedt el?
A Jókai téren (Oktogon mellett) van két tömítéskészítő.
Na húzok szunyálni. jóccakát !
nem.
talán holnap. összerakom a konzolt, és összenézem. A doboz meg kap egy kis epoxi ragasztót, hogy ne törjön jobban szét, oszt ha minden jól megy rájövök hogy lehet rendesen rárakni.
Dobozzal ötleteltél már valamit?
Csináltassál a Jókai téren.
Baze, 4500-at kérnének a kipuftömítésemért a leömlő és dob közé.. :S
Túraterv 1: nagyjából ez, szállás valahol ott.(csövi tud esetleg de nézelődjön mindenki)
Időpont: (csak esetlegesen, mert valamit írni kell) aug.12-13-14 vagy 26-27-28 de nyomassátok ha máskorra van igény.
-ábrusnak jó (lehet)
- Thomas (időpontok is jók, helyszín is jó!
- csöviéknek is jó
megoldom.
lassan megyünk sok megállóval, oszt kész.
Pupu remélem eddigre meglesz a jogsid mert
Túraterv 1: nagyjából ez, szállás valahol ott.(csövi tud esetleg de nézelődjön mindenki)
Időpont: (csak esetlegesen, mert valamit írni kell) aug.12-13-14 vagy 26-27-28 de nyomassátok ha máskorra van igény.
-ábrusnak jó (lehet)
- Thomas (időpontok is jók, helyszín is jó!
Helyszín mindegy? Motorral?
Polgárok!
-ábrusnak jó (lehet)
nekünk mindegy mikor (kevés a szabadság, így jó lenne ha hétvége esne bele. pl. péntektől vasárnap reggelig, vagy akár már csütörtöktől) A helyszín mind1. A dunakanyar nekem is tetszik.
Olyasmi. Azoknak a felén én sem jártam, úgyhogy mehetünk. Nah, indítsd a listát!
Király! Össze kéne ütni valami elképzelést amivel aztán lehet piszkálni a kedves fórumtagokat. Pl ki jönne? Augusztus MIKOR? Nekem jó bárhova megyünk, csak legyen látnivaló és sok km dimbesdombos motorozás. Ha az asszonyt is vinném akkor nekem a 12-13-14 illetve a 26-27-28 lenne jó. Ha egyéb dátum van az sem gond, de akkor csak én tudok menni. (nekem ugyan mindegy de gondolom mindenkinek a hétvége lenne a legfaszább)
Lehet, hogy az is jó.... Még nem próbáltam.
Tihanyi félsziget ma este.
jajjj nemsokáá jön a guminő is.